Autor Tema: Preparati za voskiranje, iskustva  (Pročitano 5272 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže iggy

Odg: Preparati za voskiranje, iskustva
« Odgovor #15 poslato: 13. Sep, 2013. 00:31 »
http://www.vrelegume.rs/forum/viewtopic.php?f=6&t=15523&start=2235
Evo jos jedne teme gde je lepo objasnjeno odrzavanje (lickanje) auta, a tu sam prvi put i saznao za ovaj vosak i resio da probam.
  • Vozi: Octavia 1.6 tdi

Van mreže milosgraniceZapočeo temu

« Odgovor #16 poslato: 13. Sep, 2013. 10:10 »
kakva su vasa iskustva sa ostecenjima na karoseriji od kamencica, da li su dobri oni chip restoreri ili original farba i cetkica i udri, razmisljam da to sredim al ce najverovatnije biti farba i cetkica
  • Vozi: fabia 1.9sdi

Van mreže iggy

« Odgovor #17 poslato: 14. Sep, 2013. 00:32 »
Na prethodnim kolima sam koristio bezbojni ili crni lak za nokte (auto je bio crn), a na ideju sam dosao sasvim slucajno dok se cerkica igrala lakovima u dvoristu, a ja se nervirao oko jedne rupice od kamencica koja pocinje da rdja  ;D
Preporuka je samo da se ne koristi lak sa sljokicama jer se na suncu vidi iz daleka (provereno  ::))
To sam stavio kao privremeno resenje dok se ne snadjem na neki drugi nacin, a ostalo je za stalno, cak sam kupio jedan crni lak i drzao ga u kaseti kao univerzalno sredstvo za mnoge boljke, pa cak i umesto lepka za neke sitnice po nekad  ;)
Jedini je problem objasniti zeni cemu sluzi lak za nokte u autu (ja sam za crni objasnio, ne znam kako ce oni koji voze crvena kola).
  • Vozi: Octavia 1.6 tdi

Van mreže milosgraniceZapočeo temu

« Odgovor #18 poslato: 14. Sep, 2013. 09:35 »
to sa lakom cu da probam sigurno jer sam prosle godine posto su mi trebali mala cetkica i bocica jedan zenin lak prosuo na parce medijapana i preko toga bezbojni lak i to i dan danas drzi bez naznake da ce otpasti a ti si vec probao i funkcionise, hvala na ideji
  • Vozi: fabia 1.9sdi