Autor Tema: Autobarometar  (Pročitano 2008 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže fobia24Započeo temu

Autobarometar
« poslato: 18. Sep, 2017. 15:47 »
Već neko vreme čitam netačne informacije o prodaji koju škoda objavljuje za Srbiju ovde

Prema informacijama Autobarometra Vrele Gume, za svaki mesec se objavljuje prodaja po proizvođačima u Srbiji i odnosi se na nova vozila. Škoda objavljuje okrugle cifre (oko 400, ranije 500, itd). U avgustu je prema Autobarometru prodato u Srbiji 209 automobila, a ne 400. To je razlika duplo. Prodaja se može na mesečnom nivou pratiti ovde

Van mreže Peja

Odg: Autobarometar
« Odgovor #1 poslato: 18. Sep, 2017. 20:55 »
;) valjda Skoda zna bolje od Vrelih guma?  ;)
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

« Odgovor #2 poslato: 19. Sep, 2017. 14:49 »
I ja bih tako pomislio, ali sam primetio dve stvari. Najpre, čitao sam jednom prilikom prodaju novih vozila po podacima MUP-a Srbije po modelima i ni tu se nije poklapala značajno brojka koju je dala Škoda. Škoda daje okrugle cifre i često stavi "oko". Te cifre nisu ni približne onima iz ovih podataka. Kada je pisala nekoliko meseci 500 komada za Srbiju, stanje je bilo nešto iznad 300. Iskreno, više verujem Vrelim Gumama nego ovako zaokruženim i proizvoljnim rezultatima.

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #3 poslato: 29. Nov, 2017. 13:27 »
Kada se posmatra prodaja putničkih automobila po brendovima (18.459), uočljivo je da je, posle niza godina, sa trona je svrgnut “Fijat”, koji je za deset meseci prodao 1.956 vozila. Sada je lider “Škoda” sa prodatih 2.330 automobila, čiji će skor na kraju godine, kada se uračunaju vozila prodata MUP-u, biti još impozantniji.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:697958-Prodaja-limuzina-ide-punim-gasom
  • Vozi: Yeti

« Odgovor #4 poslato: 29. Nov, 2017. 13:38 »
 :RR) :bravo: