Autor Tema: Mikro prekidač pitanje  (Pročitano 1399 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže lipovacccZapočeo temu

Mikro prekidač pitanje
« poslato: 26. Sep, 2017. 17:06 »
Ovi dana sam rešio mikro prekidač u vozačevim vratima i imam jedno pitanje  sad
Kada sam stavio novi prekidac i kada se vrata otvore čuješ pumpu za gorivo kako odzuji i ovo se desi samo kad su vrata duze od 10 minuta zatvrena .

E sad moje pitanje je da li je noramlno da ce cuje pumpa za gorivo pri otavranju vozačevi  vrata (kada se otvore od suvozača nema zvuka pumpe )?

Ps. Ranije ovog zvuka nije bilo ,nije mi radio mikroprekidac tj nije mi sijalo svetlo u kabini  kad se vozaceva vrata otvore
« Poslednja izmena: 27. Sep, 2017. 08:33 Karlheinz »
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Van mreže Zox024

Odg: Mikro prekidač pitanje
« Odgovor #1 poslato: 26. Sep, 2017. 17:17 »
Ovi dana sam rešio mikro prekidač u vozačevim vratima i imam jedno pitanje  sad
Kada sam stavio novi prekidac i kada se vrata otvore čuješ pumpu za gorivo kako odzuji i ovo se desi samo kad su vrata duze od 10 minuta zatvrena .

E sad moje pitanje je da li je noramlno da ce cuje pumpa za gorivo pri otavranju vozačevi  vrata (kada se otvore od suvozača nema zvuka pumpe )?

Ps. Ranije ovog zvuka nije bilo ,nije mi radio mikroprekidac tj nije mi sijalo svetlo u kabini  kad se vozaceva vrata otvore
Cuje se i kod mene, i kod tasta na octaviji tako da pretpostavljam da je normalno

Послато са Lenovo P1a42  

Van mreže slobodanalex

« Odgovor #2 poslato: 26. Sep, 2017. 18:12 »
To je normalno, posto kompjuter misli da ces da sednes i upalis motor pa se auto priprema za startovanje i zbog toga ukljuci pumpu da nabije pritisak goriva da olaksa start motora, drugi put ukljuci pumpu prilikom davanja kontakta.
  • Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue

« Odgovor #3 poslato: 26. Sep, 2017. 18:27 »
Aha kapiram  hvala vam mnogo ljudi   bravo2  . Na ostalima autima koje vozim nisam obracao na ovo paznju pa sam sad bio upao u dilemu .

Na mreži bigor

« Odgovor #4 poslato: 26. Sep, 2017. 18:46 »
Ovi dana sam rešio mikro prekidač u vozačevim vratima
Kako si popravio mikro prekidac? Potvrdjujem i ja da je normalno i kod mene se cula pumpa dok prekidac nije crkao
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

« Odgovor #5 poslato: 26. Sep, 2017. 20:00 »
Pa uzeo lepo i sve razvalio dao mi druagr od ibice (2006g)komplet bravu  i ja samo bukvalno nabo džek i zašrafio bravu drugu i reko kad sam sve razvalio uzeo i podmazao podizače prozora .
Inače nisam slikao ali se mikroprekidač u staroj  bravi bukvalno raspao.