Autor Tema: Zamena displeya za podizanje stakla i zakljucavanja brave  (Pročitano 1495 puta)

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže milanpiciZapočeo temu

Zamena displeya za podizanje stakla i zakljucavanja brave
« poslato: 02. Okt, 2017. 16:50 »
Totalno mi se sredilo dugme za podizanje prozora vozaceve strane is pustanje, tj mora da se opasno nalazi ugao.
Narucih jedno dugme on line, po svemu sudeci to nije to, a guglanjem sa dosao do ceog displeya.

Moja pitanja su - da li se moze promeniti pojedninacno dugme, i ako moze, da li sam narucio adekvatno
i
2. pitanja ako budem ipam manjeo ceo display, da li moramo da skidam celu masku za vrata i da odsrafljujem gomilu srafova ili samo onaj plasticni deo moze da se srafcigerom putem poluge izvuce i da se onda otkaci stari i postavi novi dispay

Gugalo guglao i nisam nasao za Skodu stariju generaciju.

HVALA
  • Vozi: Skoda Fabia 1,4

Van mreže ugi85

Odg: Zamena displeya za podizanje stakla i zakljucavanja brave
« Odgovor #1 poslato: 02. Okt, 2017. 19:20 »
Skidas samo masku sa rukohvata. Za ostalo sto si pitao nisam siguran.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.9TDI 2007 Combi Elegance, Škoda Fabia 1.9TDI 2004 Elegance

Van mreže -nebojsa-

« Odgovor #2 poslato: 02. Okt, 2017. 21:04 »
Ne znam kako da ti lako objasnim, rukohvat se sa prednje strane "cupa" na gore, mora malo da se pomogne alatom za tapacirunge. Srafcigere izbegavati, ostaju tragovi  >:( .
Kad se odvoji prednji deo, na delu iz tapacirung imaju produzeci koji ulaze i donji deo rukohvata, imaju zubic koji ih zabravljuje u donji deo rukohvata.
Evo slika donje strane rukohvata, vidis gde su "zubici"

Menja se ceo prekidac, nije ti problem "dugme" nego kontakt u prekidacu.
Taj sa prve slike nije za Fabiju 1.
  • Vozi: Škoda Octavia 3 Combi 1,2 TSI 6B 2013. Toyota Corolla Sol 1,5 2024.

Van mreže milanpiciZapočeo temu

« Odgovor #3 poslato: 12. Nov, 2017. 01:06 »
Naručio kineza za 800din. Čekao ali dočekao, zamenio ceo dzojstik, skinuo poklopac kako je objašnjeno, brzo i lako. Za ovo vam ne treba majator. Za sada radi. Hvala svima i pozdrav
  • Vozi: Skoda Fabia 1,4