Autor Tema: Skoda Octavia vergla  (Pročitano 1115 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Edo TDIZapočeo temu

Skoda Octavia vergla
« poslato: 06. Okt, 2017. 19:46 »
Zdravo svima.....Kao novi clan ne snalazim se bas najbolje, pa se nadam da cu ovu poruku pravilno proslediti i dobiti neke odgovore.?
Imam Skoda Octavia 1.9 tdi 2001, uvezena iz Swajcarske.Auto ima ugradjeno dodatno dugme ispod volana kao sauh ili sta vec koje trebam drzati 10-ak sekundi pa onda da upalim auto(kad palim po prvi put kad je hladno)i tada upali dobro.Medjutim, nakon naprimer pola sata voznje kad ponovo upalim auto,onda auto vergla nekih 5-6 sekundi pa upali,nekad pokusam ponovo (da ne presisa),nekad upali dobro ali nekako zvuk paljenja mi ne zvuci dobro....U cemu moze biti problem?? 
  • Vozi: Skoda Octavia 1.9 tdi laurin and klement

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

Odg: Skoda Octavia vergla
« Odgovor #1 poslato: 06. Okt, 2017. 20:16 »
Auto je verovatno pre imao neki problem pa su mu prevezani grejaci . To bas i nije najbolja opcija . Moze da se desi da ima gresku u ecu jedinici kao i mnogi i treba da se uradi mapa takozvani "hot fix start" i treba pregledati instalaciju kod grejaca i vratiti na fabricki jer ako je lose uradjeno moze da povuce jos problema .
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže ugi85

Odg: Skoda Octavia.
« Odgovor #2 poslato: 06. Okt, 2017. 20:27 »
Takodje mislim da se tim tasterom izvrsilo prepovezivanje grejaca posto sauhom ne moze tako da se upravlja. Da li treperi indikator grejaca kad se da kontakt i koliko dugo?
  • Vozi: Škoda Fabia 1.9TDI 2007 Combi Elegance, Škoda Fabia 1.9TDI 2004 Elegance

Van mreže Edo TDIZapočeo temu

« Odgovor #3 poslato: 10. Okt, 2017. 16:58 »
Kad dam kontakt onda se grejac normalno upali i nakon nekoliko sekundi ugasi(sto je predpostavljam normalno).Ne treperi dok ga palim prvi put tasterom a niti kad ga nakon izvesne voznje ponovo upalim.
  • Vozi: Skoda Octavia 1.9 tdi laurin and klement

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #4 poslato: 10. Okt, 2017. 18:53 »
Problem je upravo ovo sto sam napisao u predhodnom postu , neko je mislio da ce se taj problem resiti prevezivanjem grejaca aki nije . Mora software ski da se odradi , to je dobro poznat problem  kod tih motora .
  • Vozi: Octavia vRS mk1