Autor Tema: Autočačak RASPRODAJA !  (Pročitano 16744 puta)

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži bugarinZapočeo temu

Odg: Autočačak RASPRODAJA !
« Odgovor #30 poslato: 25. Okt, 2017. 11:55 »
Nazvao juce oko podneva, ima na stanju, samo da ode da proveri u magacinu da li ima stvarno i zvace me..................
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže -nebojsa-

« Odgovor #31 poslato: 25. Okt, 2017. 12:31 »
Ne bih da ih pravdam, ali sto se tice branika ukoliko su dugo skladisteni ili su odlozeni negde gde im nije mesto mogu da se deformisu.
Ukoliko nisu prelomljeni verovatno da je resivo. Uostalom, cena je realno kao za polovan branik pa i nema mnogo cepidlacenja.
(U servisu gde radim smo iz Toyote, Hyundaija, itd... ponekad dobijali branike koji su deformisani, manje ili vise. Resavali od slucaja do slucaja, nesto nam nije refundirano od uvoznika. Taj branik od proizvodnje, preko raznih lagera, do stranke promeni barem 2-3 prevoza i magacina).

Sto se ostalog tice, (citiram sta mi je receno kad sam zvao za deo) roba je u izdvojenom magacinu van redovnog magacina.
Ima i po stotinjak artikala na jednoj polici, pa je malo teze naci jer nije redovan magacin sa obelezenim lokacijama gde je lakse naci deo.
  • Vozi: Škoda Octavia 3 Combi 1,2 TSI 6B 2013. Toyota Corolla Sol 1,5 2024.

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #32 poslato: 25. Okt, 2017. 14:23 »
Ja  se cuo sa njima jutros i neke sitnice mi nisu nasli kaze da su sigurno pogubljeni u poplavi a ostali na stanju .
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Van mreže -nebojsa-

« Odgovor #33 poslato: 25. Okt, 2017. 17:23 »
Slicna situacija, od juce kad sam trazio do danas su nesto nasli nesto jos nisu. Povelika je to gomila delova, nesortiranih.

Van mreže nidza

« Odgovor #34 poslato: 26. Okt, 2017. 00:53 »
Sreća sreća radost. Srećom mi nista ne treba ali znam osećaj. Delta je zatvarala zastupništvo kad sam kupio Alfu, svašta nešto sam našao po super cenama.

Samo napred i srećan lov.

Sent from my SM-N9005  

• Vozi: Škoda Octavia RS230 2017, Škoda Octavia 1.5 TSI Style 2021

Van mreže -nebojsa-

« Odgovor #35 poslato: 26. Okt, 2017. 21:22 »
Ulovio danas zadnje staklo za firmin Roomster, za 3500 dinara  :B=) :B=) Trebalo im je skoro 3 dana da ga iskopaju (trazio sam ga u utorak).
Tako da ako ste nesto trazili, malo strpljenja...

Van mreže Bobi

« Odgovor #36 poslato: 26. Okt, 2017. 22:32 »
Ja danas poručio nešto za Favorita,kažu treba im 1-2 radna dana da pronadju tražene delove.Samo strpljivo... ;)
  • Vozi: Skoda Octavia MK1 1.6L MPI ' 98 benz+tng

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #37 poslato: 27. Okt, 2017. 12:04 »
Evo mao pre mi stigli delovi poslati iz AČ AKS-om  . Sve što smo se dogovorili sve je tako i bilo samo šteta što nisu mogli da mi pronadju jos delova koje sam trazio .

Na mreži bugarinZapočeo temu

« Odgovor #38 poslato: 27. Okt, 2017. 13:09 »
Blago tebi, meni se jos ne javljaju :(
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže slobodanalex

« Odgovor #39 poslato: 27. Okt, 2017. 13:52 »
Ni meni se jos nisu javili...
  • Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #40 poslato: 27. Okt, 2017. 14:17 »
Ja sam njih zvao dva puta da pitam sta se desava sa delovima . Tako da zovite i vi i pitaj te . Ja uvek zovem prvi ne cekam njih da zovu .

Van mreže Ivan ČA

« Odgovor #41 poslato: 27. Okt, 2017. 16:08 »
Danas sam bio u AutoČačku i kupio kompletnu glavu motora (ventili, bregaste) 1.2HTP za 280€ i kilometar sat za Fabiu MK1 za 50€, dobio račun, sve je novo i u originalnom pakovanju! PREZADOVOLJAN SAM CENOM ako uzmem u obzir da sam kupio nove i originalne delove i da su mi malo manje tražili za polovne na otpadu! :RR) :RR) :RR)

Dodouše ja sam iz Čačka i blizu mi je pa sam otišao i sve pregledao ali, koliko vidim, sve je novo samo su pakovanja malo prašinjava (verovatno starija nabavka)!
  • Vozi: Superb 2.0TDI 2014

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #42 poslato: 27. Okt, 2017. 17:55 »
Da li su ti odmah to pronašli ili si naručio ranije?
Imaju li ti delovi sa rasprodaje garanciju?
  • Vozi: Yeti

Van mreže Ivan ČA

« Odgovor #43 poslato: 28. Okt, 2017. 10:31 »
Pronašli su relativno brzo. Došao sam u magacin rezervnih delova i momci koji tu rade su otišli do, kako kažu, druge lokacije odakle su ih i doneli. Sve završeno za nekih 35-40 min. Što se tiče garancije nisam ni pitao ali obzirom da imam račun za delove i da su novi, prema Zakonu o zaštiti potrošača obavezni su da daju dve godine garancije. Mislim da zakon ne poznaje da li je nešto kupljeno na akciji ili ne?!?

Momak koji tu radi kaže da im je malo komplikovano to što ti delovi nisu na istoj lokaciji kao i ovi van akcije, da imaju dosta limarskih delova koji im zauzimaju prostor i da ih to usporava ali, što se mene tiče i mog iskustva sa drugim prodavcima, i delovima i uslugom i ljubaznošću sam prilično zadovoljan!
  • Vozi: Superb 2.0TDI 2014

Van mreže slobodanalex

« Odgovor #44 poslato: 30. Okt, 2017. 10:54 »
Javili su mi jutros da su pronašli delove i da će mi poslati. Pošto sam poručio tapacirung vrata rekli su ako slučajno nije ta boja da mogu da im vratim...
  • Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue