Autor Tema: Autočačak RASPRODAJA !  (Pročitano 16757 puta)

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže -nebojsa-

Odg: Autočačak RASPRODAJA !
« Odgovor #60 poslato: 03. Nov, 2017. 21:24 »
Ne pravdam ih , samo kazem, i ja sam cekao, cak nesto sto sam trazio nisu ni pronasli.
U sustini problem je slicne prirode kao i u drugim servisima, cak i firmama iz drugih delatnosti, a to je da je posao sveden na par ljudi kojima je zapalo da ga urade, a sve pored redovnog posla.
  • Vozi: Škoda Octavia 3 Combi 1,2 TSI 6B 2013. Toyota Corolla Sol 1,5 2024.

Na mreži bugarinZapočeo temu

Autočačak RASPRODAJA !
« Odgovor #61 poslato: 03. Nov, 2017. 21:45 »
Neko sa pola mozga bi ubacio novu mail adresu kao recimo: "rasprodaja@ skoda.rs"
Pa lepo objavio da se upiti salju na taj mail. Ne mora pera da piskara i trazi i gubi papire. I ima lepo uvid kome je odgovorio a kome nije.
Al jok. Ajmo ovako, pa kako bude bude. A ako neceg nema sto bi nekome javljao da toga nema. Pa shvatice on to sam. A ako mu je baso frka nazvace ponovo.
Ni ja ih ne napadam , samo opisujem metod rada mozda najjaceg uvoznika automobila u srbiji.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže -nebojsa-

« Odgovor #62 poslato: 03. Nov, 2017. 22:21 »
Jos je to i dobro kako rade ostali uvoznici, doduse cast izuzecima a srecom ima ih jos uvek; mada popustaju pred opstim naletom nemara i ku**obolje. Iskustvo iz prve ruke nazalost.
Ima uvoznika gde je normalan rok isporuke delova 3 nedelje, kao da ih porucuju sa Marsa a ne iz EU. Ima uvoznika koji ti ne garantuju ni tacan rok isporuke, pa kako 'oces. Ima uvoznika koji ne prihvataju reklamacije na deo ostecen u dostavi i transportu. Ima uvoznika koji posalju pogresan deo pa ocekuju da im ga ne vratis, vec da ga primis i da se ne zalis.
Odoh sad daleko, iznerviracu se... >:(

« Odgovor #63 poslato: 03. Nov, 2017. 22:29 »
Ma gde je dobro. Ortak imao yetia i superba, odusevljen kolima. Neka budala mu odvali yetia, a ovi mu rekli da ce deo da ceka mesec dana. Cekao je 3 meseca, i kad je stigao tebalo je jos 3 dana da ga radnik nadje jer eto sam trazi deo po kontejneru. Pritom deo kosta 1700eura i nije bas mali. Deo koji je narucio u porseu stigao je za 15 dana.
Prodao covek skode i pazario A6 i Q5.

Van mreže -nebojsa-

« Odgovor #64 poslato: 03. Nov, 2017. 23:26 »
Takvih prica imas skoro za svakog uvoznika, negde manje negde vise osnovano.
Jos od nekoga sam cuo istu tu pricu, Superb i Yeti, razocarenje, pa Audi; ne mogu da se setim gde.
Nerealno zvuci da se deo ceka tri meseca, i pored svega sto sam naveo. Mada je i moguce.
Mada je i moguce, cekali smo nedavno deo iz Francuske mesec dana  =)) Tacno bi ga brze pesaka dovukli.
To se obicno desava sa delovima koji retko idu, sa delovima za nove modele, itd...
Npr. Toyota ima ogroman EU lager, delovi stizu za 1.5-2 dana do granice, ostalo je nasa srpska azurnost; jos 2-3 dana.
Cak se i kod njih desi da nema dela na EU lageru ili ga nije moguce brzo dobiti.
Cekamo jedan specifican (retko potreban deo i redji model) deo vec 1.5 mesec.

« Odgovor #65 poslato: 04. Nov, 2017. 07:23 »
Jos od nekoga sam cuo istu tu pricu, Superb i Yeti, razocarenje, pa Audi; ne mogu da se setim gde.
Nerealno zvuci da se deo ceka tri meseca, i pored svega sto sam naveo. Mada je i moguce.

Verovatno sam u jos nekoj temi to pominjao. Info je iz prve ruke, coveka znam od prvog srednje (30 godina bezmalo), a i odrzavamo kola u istom servisu kod zajednickog prijatelja. Mislim da sam cak i negde postavio sliku tog yetia na dizalici.

Van mreže -nebojsa-

« Odgovor #66 poslato: 04. Nov, 2017. 10:14 »
Odosmo u off, ne sumnjam u pricu samo mi je vec poznata.
Naveo sam i moje slucajeve  >:( sa cekanjem delova.

Van mreže slobodanalex

« Odgovor #67 poslato: 06. Nov, 2017. 15:42 »
Stigla mi danas šoferka, cena na akciji 17.500 din, redovna cena 35.000. Na kutiji na nalepnici piše da je deo upakovan 26.09.2017, a na drugoj nalepnici se vidi da je Autočačak naručio 29.09.2017... Ne razumem zašto im je to onda na akciji...to je potrošan deo koji bi trebalo svi da drže na lageru.
  • Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue

Van mreže marko nis

« Odgovor #68 poslato: 06. Nov, 2017. 16:44 »
Ja sam naručio prednje diskove i pločice za 12000 dinara za Fabiu 1.9 tdi 74 kw combi.

Čeka se deset dana dok stigne u Niš  :-X
  • Vozi: Skoda fabia vrs mk1

Van mreže marko nis

« Odgovor #69 poslato: 06. Nov, 2017. 19:12 »
Zaboravio sam da napomenem da je u ovu cenu uracunata i ugradnja plocica u autu
  • Vozi: Skoda fabia vrs mk1

Van mreže sumadinac1.4 16v

« Odgovor #70 poslato: 07. Nov, 2017. 21:14 »
izgleda da im je to nabacano na gomilu pa traze a obicno ne nadju sve sto sam trazio nemaju na stanju....

Van mreže drmika

« Odgovor #71 poslato: 12. Nov, 2017. 19:06 »
Drugar je porucio egr za 1.6 tdi, i nasli su ga, javili mu da prasnjav bez kutije. On porucio, deo stigao odneo majstoru ovaj sve skinuo i kad je uzeo egr skontao da je koriscen, očišćen ali ne bas skorz, do je napravljen 2014. Stavili ga sve radi, ali totalno BZV
  • Vozi: Fabia II ambiente 2009 1.4 16v BXW

Van mreže Ivan ČA

« Odgovor #72 poslato: 14. Nov, 2017. 08:50 »
Išao sam juče do Auto Čačka da uradim tehnički na autu i rekli su mi da od sutra spustaju cene još više. Kako kažu i do 80% na neke delove pa ću pogledati da li može da se pronađe još nešto zanimljivo. :bravo: :bravo: :bravo:
  • Vozi: Superb 2.0TDI 2014

« Odgovor #73 poslato: 14. Nov, 2017. 11:01 »
Jel to znaci da ce izbaciti novi cenovnik ili mora da se nazove da bi se dobio info o novoj ceni?

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #74 poslato: 14. Nov, 2017. 11:28 »
Pre ce biti da ce da zovemo  :B=) Znate koji je to posao da naprave novi cenovnik
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god