Autor Tema: Autočačak RASPRODAJA !  (Pročitano 14547 puta)

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže lipovaccc

Odg: Autočačak RASPRODAJA !
« Odgovor #90 poslato: 01. Dec, 2017. 13:03 »
 Ovim putem hteo bih da se zahvalim Saši iz Autočačka , svaki put kada sam porucio delove (4 puta mi stizali paketi) u roku od par sati Saša je zvao i kaze lepo ima ili nema dela , bukvalno je bilo danas porucim sutra stize  bravo2 bravo2 bravo2 bravo2
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Van mreže netix

« Odgovor #91 poslato: 08. Dec, 2017. 14:29 »
Ovim putem hteo bih da se zahvalim Saši iz Autočačka , svaki put kada sam porucio delove (4 puta mi stizali paketi) u roku od par sati Saša je zvao i kaze lepo ima ili nema dela , bukvalno je bilo danas porucim sutra stize  bravo2 bravo2 bravo2 bravo2
Ja nisam te sreće, javio im šta mi treba i nema ih 7 dana. Zadnjih par dana zovem ali mi se niko ne javalja na one brojeve.

Sent from my R830  

• Vozi: 1.9tdi avb 74kw

Van mreže Filip BG

« Odgovor #92 poslato: 08. Okt, 2018. 12:01 »
Dobar dan,
znaju li iskusniji članovi da li se ovakva rasprodaja delova i opreme (čišćenje lagera) može očekivati i ove godine?
Pročitao sam da ima članova foruma koji rade u AČ...
Pozdrav.
  • Vozi: Superb mk3 1.5 TSI

Van mreže petarp031

« Odgovor #93 poslato: 08. Okt, 2018. 12:07 »
Koliko znam, vecina cena sa rasprodaje i dalje vazi, samo je povucen cenovnik sa sajta.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Van mreže Filip BG

« Odgovor #94 poslato: 08. Okt, 2018. 12:11 »
Hvala. Nadao sam se da će možda i obogatiti ponudu delova. Ako nešto nije imalo promet tokom proteklih godinu dana, da te delove dodaju na spisak ovih sa popustom. Skinuo sam pdf sa ponudom delova dok je još bio na sajtu...Ali nekih stvari nije bilo kada sam zvao da proverim. Mislio sam da kupim gumene patosnice, kadiću za gepek, mreže za gepek i sličnu opremu.
  • Vozi: Superb mk3 1.5 TSI

Van mreže petarp031

« Odgovor #95 poslato: 19. Apr, 2019. 08:40 »
Da ponovo ozivim temu. Za vikend mi u sred Novog Beograda kamen velicine teniske loptice razvali prednju soferku, puce kao bomba, ne znam kako se nasau u etru, al srecom pa pogodi u staklo, a ne lim. Razmisljao da aktiviram kasko, mada me to uvek mrzi zbog popusta koji prebacujem godinama. Slucajno pozovem Autocacak da proverim imaju li na stanju, javi se Aleksandar, kaze trebalo bi, cena 1.626 din sa pdv. Ponovo pitam za cenu, kaze ta je samo da proveri stanje. Ujutru poziva i kaze da imam srece i da upravo staklo koje meni treba postoji u magacinu, a specificno je jer retko koja MK1 ima senzore za kisu. Odmah u kola i usput dobijem popust za bobine 40 %, kao stalna musterija, pa uzmem poslednje na stanju. Moram da pohvalim Aleksandra i Dejana koji mi uvek izadju u susret, bas dobri ljudi, trude se da musterija uvek bude zadovoljna.
Kazu da trenutno vazi dodatni popust na prethodno snizene cene za artikle koji nisu rasprodati.

Na mreži observer

« Odgovor #96 poslato: 19. Apr, 2019. 10:41 »
Vetrobransko staklo kosta manje od 20 evra :)????
Da li je moguce da im je to zaliha jos od pre 20 godina? Jedino tako moze biti opravdanje za tu cenu.
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017

Van mreže petarp031

« Odgovor #97 poslato: 19. Apr, 2019. 10:49 »
Na staklu pise 02, 2002.god.

Van mreže -nebojsa-

« Odgovor #98 poslato: 19. Apr, 2019. 11:24 »
Ja sam nasao prosle godine staklo gepek vrata za frimin Roomster za 3500 din na istoj rasprodaji.
  • Vozi: Škoda Octavia 3 Combi 1,2 TSI 6B 2013. Toyota Corolla Sol 1,5 2024.

Van mreže Marjanke

« Odgovor #99 poslato: 19. Apr, 2019. 19:35 »
Ima lo negde spisak sta je ostalo odndelova ili?

Van mreže petarp031

« Odgovor #100 poslato: 19. Apr, 2019. 19:37 »
Nema spiska, nisu azurirali, mora provera telefonski