0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.
Mislim na osecaj da te je neko zaj*bao jer u sustini znas da sa trocilindrasem jedini dobitak je usteda proizvodjaca.Nije problem u maloj zapremini+turbo, problem su 3 cilindra. CEMU?
Ne znam..nisam se toliko dugo zadržavao..istraživao.
Skoda nikad nije umela lepo da uklopi drzac za case,uvek su tu pro forme i bas slabo funkcionalni. I u prosloj oktaviji i u sadasnjem superbu su bukvalno isti,3 rupe izlivene u plastici,ako se casa (odnosno flasa,limenka) ne slaze idealno sa sirinom nista od opustene upotrebe (a na sve to su i plitki poprilicno). Na superbu mi je omiljena stvar vezana za drzace za case onaj gumirani poklopac sto se navlaci preko ,idealno za staviti telefon.U santa feu imam perfektne drzace za case,dublji,siri (ali imaju male 4 opruge koje guraju neke "klinove" i drze i onu najuzu limenku,a moze da stane u flasa od litar),postavljeni na perfektnom mestu,gumirana podloga moze da se izvadi da se opere itd. Jbg,prednost auta dizajniranog prvenstveno za americko trziste
Najludji drzac za casu je na Fabiji I, pored radija, na rasklapanje, ja sam ga imao ali ga nisam bas nesto koristio.