Autor Tema: Bolero 2013 i internet  (Pročitano 1163 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže springboyZapočeo temu

• Registrovan
  • L&K ugled: 0
Bolero 2013 i internet
« poslato: 24. Nov, 2017. 15:48 »
Pozdrav svima. Prvi post na forumu.
Pre mesec dana postao sam vlasnik Škode Superb Combi 2.0 TDI 2013. godište.
Povezao sam Bolero uređaj u automobilu i android telefon i dešava mi se fenomen koji će, nadam se, neko moći da mi objasni. Naime, uđem li u automobil pre okretanja ključa u kontakt bravi sa bluetooth-om na telefonu isključenim i naknadno ga uključim, a on se po automatizmu poveže sa automobilom, prenos podataka (internet saobraćaj) će funkcionisati. Ikonica na telefonu će pokazivati kvalitet mreže uz oznaku LTE ili 3G, a telefoniranje će se normalno obavljati kroz interface automobila. Ukoliko je bluetooth već uključen na telefonu, pokretanjem automobila dolazi do povezivanja uređaja, ali prenosa podataka nema, što jasno pokazuje i ikonica na telefonu. Dakle nema Viber-a, Google Maps, internet radija, bilo čega što podrazumeva internet konekciju.
Može li mi neko reći da li sam negde omašio u konfigurisanju veze ili nešto slično?
Možete li me uputiti na nekoga sa moje starne reke (Novi Beograd, Zemun) ko poznaje Bolero, verovatno i ne znam koje mi mogućnosti pruža? Ove koje ja vidim mi se čine vrlo skromne za 2013. godinu.

P.S. dva p u sppringboy su brzi prsti te molim administratora da mi promeni username ukoliko je moguće. Unapred zahvalan.
  • Vozi: Škoda Superb Combi 2.0 TDI 2013 Elegance DSG

Van mreže Maksimus

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 32
Odg: Bolero 2013 i internet
« Odgovor #1 poslato: 24. Nov, 2017. 21:53 »
Ne znam da bolero uopste podrzava prenos podataka (tj da li uopste to moze da iskoristi). Mislim da je to pre neki bag na telefonu nego do bolera.