Simply Clever
Zdravo!
Uloguj se
ili
Registruj.
Novi aktivacioni
Email
?
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Početna
Forum
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Škoda Forum
»
ŠKODA Octavia
»
OCTAVIA 2004-2013
»
Zvučnici u zadnjim vratima
Strana:
1
2
»
Dole
Autor
Tema: Zvučnici u zadnjim vratima (Pročitano 5892 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
nebra25
Ambition
L&K ugled:
1
Zvučnici u zadnjim vratima
«
poslato:
28. Nov, 2017. 17:49 »
Pozdrav svima, novi sam na ovom forumu, i od nedavno vlasnik Octavie 1.9tdi 2008 god.
Imam jedno pitanje u vezi sa zvučnicima u zadnjim vratima, vidim kroz one rupice da nema zvučnika, ali nisam otvarao da vidim dali imaju žice, pa me zanima dali neko od vas zna dali su žice dovedene do prostora za zvučnik? Kasetofon je onaj klasičan što ide u Octavie.
Vozi: Škoda Octavia 1.6 tdi
slobodanalex
Laurin&Klement
L&K ugled:
38
Odg: Zvučnici u zadnjim vratima
«
Odgovor #1 poslato:
28. Nov, 2017. 18:17 »
Nisam siguran ali mislim da nema... kod mene u VW Polu 2011 isto nema zadnjih zvucnika a ni instalacije, znam i za Fabiu 2008 da takodje nema instalacije nazad posto je drugar sam razvlacio zice od radija do zvucnika koje je ubacivao.
Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue
Buca Skoda Mladenovac
Laurin&Klement
L&K ugled:
33
«
Odgovor #2 poslato:
28. Nov, 2017. 18:43 »
Ako fabricki nema zvucnike zadnje nema ni instalacije sigurno .
Vozi: Octavia vRS mk1
nebra25
Ambition
L&K ugled:
1
«
Odgovor #3 poslato:
28. Nov, 2017. 19:34 »
Ok, hvala vam na odgovoru, mislio sam staviti zvučnike ali ništa od toga, jer onda treba vaditi i kasetofon....
Buca Skoda Mladenovac
Laurin&Klement
L&K ugled:
33
«
Odgovor #4 poslato:
28. Nov, 2017. 19:49 »
Da odvezes nekom auto sa skinutim tapacirima vec i da ti poveze to ne verujem da ce uzeti preko 20e .
nebra25
Ambition
L&K ugled:
1
«
Odgovor #5 poslato:
28. Nov, 2017. 20:00 »
Morat ću je odvesti nekom ko se razume da mi to napravi jer ja se u to spajanje stvarno ne razumem.
Marjanke
Laurin&Klement
L&K ugled:
14
«
Odgovor #6 poslato:
28. Nov, 2017. 21:02 »
Sebi sam ugradio zadnje zvucnike, i ceo poduhvat jeste malo pipav, zbog toga sam i odvezao kod elektricara jer mora dosta plastika da se demontira, ali posao je trajao neka 4 sata, i za to mi je naplatio 20e sa sve kablovima dzekovima, sva 4 zvucnika (dva visokotonca i dva obicna) sam kupio preko oglasa.
U sustini ko zna nije mu problem.
Buca Skoda Mladenovac
Laurin&Klement
L&K ugled:
33
«
Odgovor #7 poslato:
28. Nov, 2017. 21:24 »
Bas tako , sto kazem za 20e i bolje da das nekom da sredi kako treba nego da se zezas sam a mozda nesto i zeznes usput .
p._milan
Active
L&K ugled:
2
«
Odgovor #8 poslato:
28. Nov, 2017. 21:31 »
Ja sam takođe ugrađivao zadnje zvučnike. Ništa nije komplikovano, ali kao što kolega reče, malo je pipavo, ako želiš da se uradi kako treba. Zvučnike sam kupio fabričke, poprilično jeftino, sa Octavie fl. Za taj posao je 20e baš jeftino. Ja sam kablove i stopice za dzek platio oko 12e. Mesta za provlačenje kablova ima dovoljno. Mislim da su išli ispod plastika na pragovima. Trebaju i klešta za nitovanje. Ako si u prilici kupi i par žabica na vreme, zna se desiti da se neka polomi, pa da možeš tapacirung vratiti kako treba.
Posao se svakako isplati, nemoj odustati od ugradnje.
Vozi: Skoda Octavia A5 1.9tdi 2006, Renault Clio 1.2 16v 2002
nebra25
Ambition
L&K ugled:
1
«
Odgovor #9 poslato:
28. Nov, 2017. 23:29 »
Hvala svima na odgovorima, moram prvo naći dobrog električara pa vam javim ako sredim šta.
Marjanke
Laurin&Klement
L&K ugled:
14
«
Odgovor #10 poslato:
29. Nov, 2017. 20:06 »
Veruj mi da je samo prostiranje zvuka neuporedivo bolje kad imas i zadnje zvucnike, meni je to bilo bitno.
nebra25
Ambition
L&K ugled:
1
«
Odgovor #11 poslato:
29. Nov, 2017. 23:05 »
Verujem da je odlično, i ovi u prednjim vratima daju dobar zvuk, takve kad bi mogao nabaviti i za zadnja vrata bilo bi super.
Maksimus
Laurin&Klement
L&K ugled:
32
«
Odgovor #12 poslato:
29. Nov, 2017. 23:20 »
Meni je scout imao samo 4 zvucnika (glupost,nisam ni znao da ima samo 4,a tad je bio najskuplji paket za oktaviju). Problem je bio sto ovi nazad cuju mnogo slabije muziku,a kad se razgovara slabije cuju i razgovor jer se mesa sa muzikom koja je samo napred. Cak sam i dobijao zvucnike sa oktavije dzabe posle par godina,skinemo jedan onaj tapacir,vidim nema provucenih zica i batalim celu pricu. Ja licno nisam neko ko preterano uziva u ozvucenju u kolima(jednostavno em radio kvalitet nije nesto,em buka tockova itd ubija smisao nekog skupog sistema) ali taj sistem sa 4 zvucnika je stvarno nezadovoljavajuci.
Zato superb ima stvarno dobro ozvucenje koje moze da se podesava na milion nacina i odlicno vadi detalje u muzici,tako da sam jako zadovoljan.
fobia24
Laurin&Klement
L&K ugled:
42
«
Odgovor #13 poslato:
30. Nov, 2017. 10:27 »
A ja zadnjih dana u potrazi za tim zvučnicima i gde god naiđem dobijem odgovor da su prodali pre neki dan.
20e za ugradnju je milina, kada pogledam ovde cene rada, isplatilo bi mi se da dođem u Srbiju samo da nadogradim muziku (zamena radija, ugradnja zvučnika i vufera).
rkoms
RallyeSport
L&K ugled:
2
«
Odgovor #14 poslato:
30. Nov, 2017. 13:47 »
nebra25
Pazi kome ostavljas auto, ja ne znam coveka u Srbiji koji ce ti to vratiti na mesto kao sto je bilo, bez pucanja plastike, sa svim zabicama, da nije rasklimano itd..
Nemoj da ti auto posle izgleda kao da je radjen zbog dva komada zvucnika od 5-10w
Vozi: SEAT Ibiza Cupra 1.4TSI
Strana:
1
2
»
Gore