Autor Tema: Skoda KAROQ promocija AutoCacak  (Pročitano 4131 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži bugarinZapočeo temu

Odg: Skoda KAROQ promocija AutoCacak
« Odgovor #15 poslato: 13. Dec, 2017. 15:24 »
Ja licno nisam odusevljen vozilom. Mali gepek, ne bas prostran u kabini........ Crveni je bio napucan opremom i to je sve. Neko rece (klisko valjda) da je auto veci nego sto je ocekivao...... Valjda to zavisi od ocekivanja :)  Ne bih jos uvek mogao da iznesem jasan utisak. Trebalo bi tu par dana voznje i upoznavanja sa vozilom.

Sto se tice marketinga........... Gdin Cincar je zavrsio masinski fakultet koliko ja znam. Vec skoro deceniju je kod Koleta, a pre toga je dugo bio u Velautu na mestu direktora prodaje.
Dal im marketing valja ili ne, to oni najbolje znaju. Mi mozemo samo da nagadjamo.
Goca je vec neko vreme zastitno lice Autocacka. Nije moj tip ni pevacice ni zene. Ruku na srce, ona i Ivana (iz TAP 011) su po meni jedno vreme bile dva najjaca zenska vokala u Srbiji. I iako bi ja po vokalu prednost dao Ivani, svima nam je jasno da ovde prolazi Goca. Prilagodila se trzistu, vrti se po grandu i pinku, napravi s vremena na vreme neki skandalcic koji joj pomogne da se pojavi u javnosti kad nema novog muzickog materijala, i to je to. Njima treba neko takav, sta ce im promoter o kojem ne pisu tabloidi :)
Ilda je po mom skromnom misljenju tu iskljucivo zbog kumstva. Treba napomenuti da je prezentaciji Karoqa, i objavljivanju da je ona nova maskota Autocacka, Ilda prisustvovala sa suprugom, mamom i tatom. Saban je jos davnijeh dana otpevao pesmu o kumu Koletu, bio je na prezentaciji Superba 2015-e i tada je on bio promoter skode, a ove godine je ispromovisao Kodiaqa na sajmu. Porodica, kumstvo, atraktivne ili manje atraktivne estradne face, tako se radi marketing biznis u srbiji :)
Ps: posluzenje je bilo standardno (kanapei i cevapi), pice toplo i razvodnjeno, case plasticne i ne bas ciste.
Eto, opet vise o svemu drugom pisah nego o Karoq-u. Al sta da radim kad me nije impresionirao :(
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Na mreži bigor

« Odgovor #16 poslato: 13. Dec, 2017. 15:39 »
Ps: posluzenje je bilo standardno (kanapei i cevapi), pice toplo i razvodnjeno, case plasticne
Jest vala mogli su malo bogatije to posluzenje i makar koje vino da se zalije.
E neka si im rekao da im auto ne valja :P ;D ;D ;D
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Na mreži bugarinZapočeo temu

« Odgovor #17 poslato: 13. Dec, 2017. 16:08 »
Ma bilo je i viskija, i vina, i bavaria piva, i djusa i fante i koka kole........... Alkohol ne konzumiram, sokovi su bili topli i izlapeli-razvodnjeni. Samo opserviram :)

Pa nisam ja novinar pa da pisem hvalospeve kad mi neko da da jedem i pijem. Kazem kako jeste. Stvarno nisam fasciniran autom. Ali kolega Karlheinz recimo jeste odusevljen onim crvenim modelom ( mislim na karoq). Tako da......... Ukusi i misljenja su individualna stvar :)
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #18 poslato: 14. Dec, 2017. 18:42 »
  • Vozi: Yeti