Autor Tema: Guljenje koze na volanu i rucici  (Pročitano 3909 puta)

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže bggoldyZapočeo temu

Guljenje koze na volanu i rucici
« poslato: 16. Dec, 2017. 15:30 »
Da li jos neko sem mene ima problem sa gornjim delom volana gde ja glatka koza i rucica menjaca (manuel) ja u octaviji mk3 vec dva puta reklamirao i dobijao nov volan i rucicu a po svemu sudeci cu i treci put...
  • Vozi: Skoda Octavia VRS 2.0tsi

Van mreže rkoms

Odg: Guljenje koze na volanu i rucici
« Odgovor #1 poslato: 16. Dec, 2017. 15:31 »
Strasno....

To vidim da je praksa na svim novijim osim na premium brendovima...
  • Vozi: SEAT Ibiza Cupra 1.4TSI

Van mreže Maksimus

« Odgovor #2 poslato: 16. Dec, 2017. 15:50 »
Meni je jos uvek rano za pricu(tek 13 hiljada na satu) ali na prosloj se volan bas brzo oljustio. I ako si ti vec 2 puta za 60k km,kako je to izgledalo za tako kratko vreme? Moj se malo usjajio,ali to je normalno vec posle par hiljada.

Van mreže adamGT

« Odgovor #3 poslato: 16. Dec, 2017. 16:12 »
Ja na satu imam oko 20k i menjao sam ručicu pre par meseci, videcemo koliko će ova nova potrajati, stvarno glupo vozis nov auto a menjač kao da je prešao pola miliona

Sent from Redmi 3S prime using Tastatura

Van mreže Peja

« Odgovor #4 poslato: 16. Dec, 2017. 16:24 »
Pad kvaliteta.
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

« Odgovor #5 poslato: 16. Dec, 2017. 17:04 »
Ja na satu imam oko 20k i menjao sam ručicu pre par meseci, videcemo koliko će ova nova potrajati, stvarno glupo vozis nov auto a menjač kao da je prešao pola miliona

upravo to prvi put sam i ja na 20k menjao drugi pit na 50k i sad moram opet jer meljudi pitaju sto sam vratio km sa 2m km 😂😂😂

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #6 poslato: 16. Dec, 2017. 17:49 »
Ja sam vec menjao rucicu menjaca, sad mi se polako guli i rucica rucne kocnice a poceo je i volan, tako da cu sve da menjam uskoro...
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Van mreže adamGT

« Odgovor #7 poslato: 16. Dec, 2017. 17:51 »
Sta li rade u AČ sa tim volanima ,meni bi baš dobro došao jedan oguljen volan od rs-a

Van mreže voyager

« Odgovor #8 poslato: 16. Dec, 2017. 18:31 »
Repariraju pa vracaju ovima sto reklamiraju
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Na mreži Markkoni

« Odgovor #9 poslato: 16. Dec, 2017. 19:27 »
Ne znam da li je realno da su na Fabiji kvalitetniji volan i rucica. Ja sam sam na 80.000 km i jos uvek nema znakova koriscenja.

Na mreži observer

« Odgovor #10 poslato: 16. Dec, 2017. 19:55 »
 Nema gluplje stvari od koznog volana i menjaca i ne znam zasto svi svrsavaju na to, kad je totalno neprakticno. Nit ga mozes lepo obrisati i dezinfikovati, niti je trajan,  niti je jeftin.
Ja na Golfu nisam mogao izbeci to jebeno sranje u paketu opreme, pa cu bas da vidim koliko ce da traje. Za skoro godinu dana presao sam samo oko 8000 km pa je volan kao nov (nije se ni uglacao) ali se trudim da ga minimalno habam, drzim ga bukvalno sa dva prsta a o motanju volana jednom rukom (sto inace obozavam) ovde nema ni govora jer se tako najbrze haba.
Zato je na Polu gumeni i izgleda kao nov, posle 105.000 km.

Jeb'la nas sve zajedno i koža i pokondireni tupavi kupci koji su prihvatili nametnut trend.
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017

Van mreže Maksimus

« Odgovor #11 poslato: 16. Dec, 2017. 20:24 »
E i ti preterujes,znam da si picajzla al bar taj kozni volan moze lako i jeftino da se vrati u fabricko stanje. Uzmi i vozi ko covek,kozni i plasticni volan nisu za poredjenje sto se ugodjaja tice.
Moj se blago usjajio (kad ga slikam izgleda kao potpuno nov i dalje),ali je uzivanje u ruci sa onim konturama.
Sa rucicom menjaca sumljam da cu imati problem,pipnem je 5 puta dnevno.

« Odgovor #12 poslato: 16. Dec, 2017. 22:12 »
ne bi se slozio sa time da je bolje bez koznog a to sto vozis sa dva prsta ma idi nije on tebe kupio nego ti njega ja ne znam da vozim sa dve ruke  :) dok je u garanciji menjacu ga kad istekne odnesem stavimkvalitetnu kozu i problem resen za 50ak €

Na mreži observer

« Odgovor #13 poslato: 17. Dec, 2017. 01:18 »
Meni cak ni osecaj u ruci nije nista posebno. Kao da mazim antilop cipelu. Nekako mi je sve hrapavo i stalno imam osecaj kao da je "prasnjav" i nervira me to.
A najveci problem vidim u tome sto se ne moze lepo dezinfikovati alkoholom s vremena na vreme. To je pravi rasadnik bakterija. Tj.mozda i moze ali alkohol i koža ne idu zajedno ;)
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #14 poslato: 17. Dec, 2017. 03:25 »
Nema lepsi osecaj od koznog perforiranog volana za voznju :)

A tacno je sto kolega kaze za pad kvaliteta , vidjao sam bolja sedista volane i tapacire na 01 sa 500k nego na O2 i 03 sa 150,200k
  • Vozi: Octavia vRS mk1