Autor Tema: Bolero u Skodi Fabiji 2 FL  (Pročitano 1539 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže GavrazziZapočeo temu

Bolero u Skodi Fabiji 2 FL
« poslato: 11. Jan, 2018. 11:02 »
Ljudi,vozim Fabiju 1.6 tdi 2013 god i u njoj imam obican cd player.Odlucio sam da stavim Bolero multimediju e sad ako neko zna da mi pomogne posto vidim da ima razlicitih modela (dimenzija,oblika,proizvodjaca...) koji ili sa kog modela Bolero pase na Fabiju.Vidim po oglasima one malo vise zakrivljenije u obliku slova V, sa i bez SD kartice, sa onim kao niklovanim lajsnicama kod dugmica i bez njih.Gledam danima i nikako ne mogu da nadjem koja pase u Fabiji.Da li  je ona zadnja kutija istih dimenzija ko0d svih?Molio bih nekoga ako ima iskustva sa tim Skoda multimedijama dza pomoc.

Hvala unapred
  • Vozi: Skoda Fabia 1.6 TDI 2013

Van mreže Maksimus

Odg: Bolero u Skodi Fabiji 2 FL
« Odgovor #1 poslato: 11. Jan, 2018. 12:23 »
Pogledaj na kupujem prodajem,trebalo bi da lostoji tacno odredjeni bolero za fabiju. Pogledaj sta nude od tipskih navigacija,mogu da budu i funkcionalnije od fabrickih(i jeftinije).

« Odgovor #2 poslato: 11. Jan, 2018. 12:44 »
Hvala puno na informacijama, bolero konkretno za Fabiju nisam uspeo danima da nadjem.Nesto najblize je za Octaviju A5 FL samo jos kad bi znao da pase :)

« Odgovor #4 poslato: 11. Jan, 2018. 13:07 »
Jeste dobra ali mi je cena mnogo jaka,a i nemam potrebu za navigacijom.Imam ponude za Bolero od 120 do 150e.Za kusur bi verovatno uzeo naslon za ruku ili eventualno dodao za neke felne.Ali da je dobra, dobra je.

Van mreže -nebojsa-

« Odgovor #5 poslato: 11. Jan, 2018. 18:21 »
Za pocetak zakrivljeni sa niklovanom lajsnom su za Superb 2 i nece odgovarati. Mislim da ni od a5 nece odgovarati, u Fabiju ide 2 din radio sa maskom velicine Columbus navigacije, Bolero od A5 je siri. Nisam uporedjivao kataloske brojeve, tako izgleda.
  • Vozi: Škoda Octavia 3 Combi 1,2 TSI 6B 2013. Toyota Corolla Sol 1,5 2024.

« Odgovor #6 poslato: 12. Jan, 2018. 07:45 »
Znam da ide 2 din i da se columbus savrseno uklapa.Clan Viper je stavio Bolero sraf na sraf dzek na dzek, a evo i slike kako to izgleda.

Van mreže slobodanalex

« Odgovor #7 poslato: 12. Jan, 2018. 08:20 »
Ovakav Bolero je kod mene u Superbu, identičnog je oblika kao i Columbus
  • Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue

« Odgovor #8 poslato: 12. Jan, 2018. 08:27 »
Kolega vozi Octaviju A5 combi FL na prvi pogled zakleo bih se da njegov bolero pase kod mene ali kad je dosao da uporedimo tj.premerimo videsmo da je veci za pola cm.