Autor Tema: Smartlink (mirrorlink) problem Bolero 2017  (Pročitano 5717 puta)

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Maksimus

Odg: Smartlink (mirrorlink) problem Bolero 2017
« Odgovor #30 poslato: 15. Jan, 2018. 10:48 »
Tvoj je my2018? Probaj da kliknes ono dugme za vracanje(jedno od ona 4 u donjem delu ekrana) kad udjes u app (tu ce da ti pokaze koje aplikacije su kompatabilne sa mirrorlinkom) i trebalo bi da ce da te baci u car mode. Medjutim,pre toga upali car mode na telefonu (pre nego sto ga prikljucis preko usb-a. Znaci prikljuciga dok je u car modu. Takodje probaj da razdvojis uredjaj (na ono dugme za rasvajanje,mislim da je drugo s leva) pa onda nanovo povezes mirrorlink. U principu ima bugova,android auto je bolji,steta sto ide samo preko google mapsa (zahteva internet).

« Odgovor #31 poslato: 15. Jan, 2018. 11:13 »
Pff, ne znam sta je My2018, ali ja u donjem delu ekrana imam samo dva dugmeta, jedno od njih je za vracanje u ekran gde pise MirrorLink compatible apps gde imam samo Car mode (to je garantovano problem jer sugavi samsung S8 forsira da se konektujes preko njega)
  • Vozi: Superb Combi 2.0 Tdi 2017

Van mreže Peja

« Odgovor #32 poslato: 15. Jan, 2018. 15:14 »
Meni se u sertifikovanim MirrorLink app na telefonu pojavljuje CarMode, ali kada pogledam listu svih instaliranih app, CarMode nije prisutan :)

Nemam kod koga probati na nekoj Skodi.
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

« Odgovor #33 poslato: 15. Jan, 2018. 15:20 »
 :B=) A ja nemam drugi telefon da probam sa njim

Van mreže Maksimus

« Odgovor #34 poslato: 15. Jan, 2018. 16:02 »
Ovako to izgleda kod mene:

Probaj da pritisnes ovo dugme pored setingsa (zupcanika) a da si pre toga konektovao telefon (na kom si pre konektovanja usao u car mode i dao mu sve one dozvole sto treba,i prikacio telefon dok je car mode ukljucen na ekranu,znaci ne home screen ili tako nesto). Nesto mi se cini da je meni ovako trabunjao i da je to zeleno dugme upalilo car mode kako treba.
My2018 je auto napravljen posle 23 nedelje 2017 (kao i moj) gde su poceli da ugradjuju ovaj novi,stakleni infotainment sa boljom rezolucijom i gradikom(uz jos neke izmene u celom autu)

« Odgovor #35 poslato: 15. Jan, 2018. 16:56 »
Probaj da pritisnes ovo dugme pored setingsa (zupcanika) a da si pre toga konektovao telefon (na kom si pre konektovanja usao u car mode i dao mu sve one dozvole sto treba,i prikacio telefon dok je car mode ukljucen na ekranu,znaci ne home screen ili tako nesto). Nesto mi se cini da je meni ovako trabunjao i da je to zeleno dugme upalilo car mode kako treba.
My2018 je auto napravljen posle 23 nedelje 2017 (kao i moj) gde su poceli da ugradjuju ovaj novi,stakleni infotainment sa boljom rezolucijom i gradikom(uz jos neke izmene u celom autu)
E onda je taj jer je proizveden krajem novembra. Probacu ovo što si predložio iako sam već polako odustao, 4 dana se drndam sa ovim

Van mreže Maksimus

« Odgovor #36 poslato: 15. Jan, 2018. 22:36 »
Ma mirrolink nije nesto,android auto je vec odlican(mada sam ja i dalje ljut na sebe sto sam zaboravio da stikliram amudsen,nesto sam prezupcio da je standardan u sportline paketu,a doplata bila smesna).

« Odgovor #37 poslato: 15. Jan, 2018. 23:53 »
Android auto radi super osim što moraš da si stalno online, a nažalost ako si iz srbije data u roamingu je nedopustiv

Na mreži Markkoni

« Odgovor #38 poslato: 16. Jan, 2018. 07:14 »
Uvek mozete sa Maps-a skinuti deo mapa za lokaciju na koju idete, da mogu da se koriste offline. Jedino sto tad ne radi info o radovima na putu i guzvama.

« Odgovor #39 poslato: 16. Jan, 2018. 20:37 »
Probao sam danas da uradim i factory reset, nije pomoglo, jednostavno Sygic se ne pojavljuje medju MirrorLink app, i siguran sam da je to glavni problem, kao da uredjaj nije dobio sertifikat od sygic-a (tako nekako)

Van mreže Peja

« Odgovor #40 poslato: 18. Jan, 2018. 08:55 »
Kada otvoris navigaciju na telefonu.... -> Sygic Store ->"Premium Connected Pack" -> tada se mora videti da je "Europe & Russia" stiklirana. Po tome vidis da je aktivacija bila uspesna.

Jesi li siguran da si kupio "Premium Connected Pack"?

« Odgovor #41 poslato: 18. Jan, 2018. 09:09 »
Naravno

Sent from my SM-G950F  

Van mreže Peja

« Odgovor #42 poslato: 18. Jan, 2018. 09:17 »
Kod mene na primer, CarmodeStub postoji kao setifikovana MirrorLink App, ali ga na listi aplikacija telefona nema.
Jesi li pokusavao da deinstaliras Car Mode? Vidm da ti je na listi sertifikovanih MirrorLink App, a mozda to pravi neki konflikt.

« Odgovor #43 poslato: 18. Jan, 2018. 09:34 »
Sve zivo sam probao, factory reset telefona i bolera cak...nista ne pomaze...taj Carmodestub se sam instalira cim si online...cim se uspostavi veza izmedju S8 i mirrolink bolera, cak sam i njega brisao medju app (sistemske) i resetovao telefon....nista ne pomaze

Van mreže Peja

« Odgovor #44 poslato: 18. Jan, 2018. 09:50 »
Otkud meni CarmodeStub kad nikada nije bio povezan na Bolero  wac1
E sada, ono najgluplje, jesi li pokusao sa drugim USB kablom?
Jesi li uopste pokusavao sa USB kablom ili samo preko BT?