Autor Tema: Zamena manuelne klime za digitalnu  (Pročitano 5104 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže atormaZapočeo temu

Zamena manuelne klime za digitalnu
« poslato: 12. Jan, 2018. 21:49 »
Pozdrav,

Da li neko zna postoji li mogućnost ubacivanja digitalne automatske klime u Fabia 1.6 tdi 2013 god.

Da li neko radi i koliko para treba?

Послато са SM-G935F  

• Vozi: Octavia 2.0 tdi ambition

Van mreže Goran160

Odg: Zamena manuelne klime za digitalnu
« Odgovor #1 poslato: 14. Jan, 2018. 17:12 »
Pozdrav,
Ja sam u svoju O2 2006 god stavio auto klimu umesto manuelne. Nisam imao problema,sve radi perfektno. Ima posla ali vredi. Potrebno mi je bilo promeniti neke dzekove i postojecu instalaciju malo razmestiti u nove dzekove. Dodao sam par zica koje su falile na mojoj instalaciji.
  • Vozi: Skoda Octavia 1.9 TDI 4x4

Van mreže hirurg

« Odgovor #2 poslato: 14. Jan, 2018. 22:15 »
Da se uraditi. Ima posla. Bitno je naci donora organa i onda lagano krenuti u posao. Ima oko 15 safi efektivnog rada.
Prvo sto treba da se nadje servis da ti izvuku plin iz klime da ne rizikujes. Uglavnom trebas volju trebas znanja i dijelove.

Послато са HTC One M9  

Van mreže -nebojsa-

« Odgovor #3 poslato: 14. Jan, 2018. 23:47 »
Treba prvo proveriti sta se sve razlikuje kod Fabije II sa manuelnom i digitalnom klimom.
Ne znam konkretno za Fabiju, ima automobila gde se sve razlikuje, a ima i onih gde je vecina komponenata zajednicka.
Prekopati po ETKI ili alternativnom katalogu, ili naci nekoga ko je vec napravio istu preradu.
  • Vozi: Škoda Octavia 3 Combi 1,2 TSI 6B 2013. Toyota Corolla Sol 1,5 2024.

Van mreže atormaZapočeo temu

« Odgovor #4 poslato: 15. Jan, 2018. 06:28 »
Treba prvo proveriti sta se sve razlikuje kod Fabije II sa manuelnom i digitalnom klimom.
Ne znam konkretno za Fabiju, ima automobila gde se sve razlikuje, a ima i onih gde je vecina komponenata zajednicka.
Prekopati po ETKI ili alternativnom katalogu, ili naci nekoga ko je vec napravio istu preradu.
Hvala puno za savet!

Послато са SM-G935F  

• Vozi: Octavia 2.0 tdi ambition

Van mreže hirurg

« Odgovor #5 poslato: 15. Jan, 2018. 07:27 »
Na sam mjenjao na bori. Sve je razlicito i opet sam zavrsio. Na staru klimu i ventilaciju dolazile 4 zice a na automatsku 28. :)

Послато са HTC One M9