Nidzo, molio bih te da pojasnis ovu svoju recenicu jer ne kapiram bas najbolje. verovatno je do mene.
"Ajde de. Pokriješ se golim manekenkama i čitaš forum."
prvo, poistovecivanje vinarije i "sikanja" bas i nije na mestu, al ajd neka bude. svako ima svoja iskustva. po meni celodnevna poseta takvom objektu, uz obilazak vinograda, proizvodnih pogona, upoznavanja sa sortama grozdja koje se koriste, i degustacijom ne predstavlja to sto si ti tako slikovito opisao. doduse ja ne konzumiram alkohol pa verovatno to gledam malo drugacije.
ako neko hoce da se nalije ili je alkos taj ce na skup doci alkoholisan ili ce se uroljati negde i necim posle skupa.
no dobro, priznacu da je moja greska i da sam nenamerno doveo smerne i uzorne gradjane u opasnost time sto sam predlozio to sto ustvari i nisam predlozio.
iz ovog razloga molio bih kolege da ne predlazu frajle i ostale ugostiteljske objekte, kao ni okupoljanja u blizini istih jer neko moze da se USIKA.
a sad o predlozenim lokacijama:
Ada ciganlija, ada huja, trg republike

-- ove godine po meni treba izaci iz BG
Bojcinska suma - interesantno ali po meni preblizu BG pa spada u gornju kategoriju.
Novi sad ja licno ne bih izabrao iz vise razloga. iako postoji covek koji iz NS redovno dolazi na godisnje skupove i sa kojim sam u odlicnim odnosima, potezanje svih iz centralne srbije do NS ne bi bilo fer. nije poenta da na skup dodje 15 automobila i 40-50 ljudi. poenta je sto veci broj VOZILA. Isto mislim i o Beloj Crkvi.
Vlasinsko jezero, osim sto je svima "daleko" problem su krivine koje treba peglati od surdulice do jezera, a i u povratku. msm da deca i oni sa slabijim stomakom ne bi bas izdrzali. Osim toga mislim da nemamo nikoga u blizini da izorganizuje desavnje.
Valjevo i Divcibare: ne znam kako je na divcibarama leti, davno nisam bio. mislim na lokacije za okupljanje.
Bazen kod petnice..........................ne znam bas.
V. Banja.... imamo li nekoga tamo ko bi preuzeo organizaciju?
Kragujevac je geografski najzgodniji, i svima pristupacan. na taj nacin clanovi iz Beograda nece biti favorizovani.
Aleksinac. Iako je po organizaciji bio savrsen, misim da bi bilo mnogo ocekivati da ljudi koji su izneli sve to na svojim plecima ponovo to rade i ove godine. da im damo bar godinu lufta i priliku drugima da se pokazu.
da ne nastavljam spisak........ kao sto ja imam misljenje o svim lokacijama, tako i svi drugi imaju.
demokratija na forumu nije bas najbolja stvar.
oni koji su spremni da ucestvuju u organizaciji neka se dogovore i obaveste javnost o lokaciji i vremenu desavanja.
sve ostalo je gubljenje vremena i zivaca. ovo je dokazano vise puta bas na ovom forumu.
stoga kapiram Igora kad onako istrci sa reakcijom jer znam sta sve prodjes i dozivis kad ucestvujes u organizaciji. ne opravdavam ali razumem.