Autor Tema: Letnje gume. Saveti, dileme, iskustva. Sezona: 2018  (Pročitano 34136 puta)

0 članova i 23 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže rkoms

Odg: Letnje gume. Saveti, dileme, iskustva. Sezona: 2018
« Odgovor #90 poslato: 25. Mar, 2018. 12:18 »
Idu, ali koje?   ;)
  • Vozi: SEAT Ibiza Cupra 1.4TSI

Na mreži Markkoni

« Odgovor #91 poslato: 25. Mar, 2018. 12:31 »
Ventus S1 Evo 2, nevezano za to Hankook ima u svakoj kategoriji dobru gumu. Ja sa Hankook-om ne bih imao problem. Za Nexen bih se vec malo smorio.  :)

Van mreže rkoms

« Odgovor #92 poslato: 25. Mar, 2018. 13:27 »
Ne zezajte molim vas  8)

ima ljudi koji nemaju problema ni sa daciom, glupo je pricati da je to dobar auto.

Koliko para toliko i muzike

Ja sam dobio te neke ventus(ne znam tacno oznaku,znam da su uhp gume) i jako sam zadovoljan,iako u salonu nisam bio odusevljen sto nije dunlop. Samom gumom sam prezadovoljan,odlicno drzi. Za zimske hankook w320 sam dobio dosta preporuka da je fantasticna pa sam je i uzeo,bukvalno nisam imao bolju zimsku gumu. Doduse one su bile 17.5k,a dunlop 20k,mada sam za ove bas imao preporuku i ni malo se nisam pokajao(inace bih samoinicijativno uzeo te dunlop,u to ime bas imam poverenja).
Ventus prime, ocajna guma posle 20kkm plastikaner, neravnomerno potrosen (na nvom autu)

Van mreže Maksimus

« Odgovor #93 poslato: 25. Mar, 2018. 13:30 »
Pa prilicno sam siguran da umem da procenim koja guma je dobra,a mislim da se da naslutiti i da nisam bas zadovoljan daciom. Al dobro,ti si u pravu iako nisi ni probao te gume o kojima pricamo. Imam ih vec 15k na autu i kao nove su.
Pa ako pricamo o parama onda i te kako ima muzike,ove moje letnje su cini mi se 20k po gumi,zimske 17.5k,smesna razlika u odnosu na dunlop,conti,mischelin (koji posle par iskustava ne mogu da smislim).

Van mreže rkoms

« Odgovor #94 poslato: 25. Mar, 2018. 13:57 »
1. Drug, nemoj da se ljutis, ali ti upravo si isprozivao najbolje brendove guma (dunlop,conti,mischelin)

2. Nemoj molim te, da navodis na to da lazem.

Hvala 8)

Na mreži Markkoni

« Odgovor #95 poslato: 25. Mar, 2018. 14:05 »
Ne treba robovati brendovima. Toliko je testova da se da zakljuciti sta je smece, a sta dobra guma.

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2017-Auto-Bild-Sportscars-Tyre-Test.htm

Sent from my SM-G930F  

Van mreže rkoms

« Odgovor #96 poslato: 25. Mar, 2018. 14:11 »
Ako ne treba robovati brendovima, zasto onda ne vozis hyundai, zasto vozis skodu? (Zato sto znas da ima vise da ti pruzi, bas kao i te gume koje pljujete, conti, dunlop. misch...)

EDIT: plus ta guma je daleko od ventus prime

Van mreže Maksimus

« Odgovor #97 poslato: 25. Mar, 2018. 14:35 »
1. Drug, nemoj da se ljutis, ali ti upravo si isprozivao najbolje brendove guma (dunlop,conti,mischelin)

2. Nemoj molim te, da navodis na to da lazem.

Hvala 8)

Gde sam isprozivao najbolje brendove? Najvise volim dunlop i to cu i da kupim za sledeci set,miselin ne volim (i daleko od toga da sam jedini,nikada nisam bio zadovoljan njima) a conti iskreno se i ne secam da sam imao (osim rezervnih u oktaviji i superbu). Ja nisam pljuvao nista,jedini koji je pljuvao si ti  ;)

Van mreže AcoSk

« Odgovor #98 poslato: 25. Mar, 2018. 20:46 »
Takodje ni ja nisam bio zadovoljan Miselinom. Ne kazem da su los brend, ali su se stvarno u mom slicaju lose pokazale (da ne kazem ocajno). Inace, Miselin Primacy 3. Tako da, ja Miselin vise nikada.
Conti, Dunlop da..

@rkoms, smiri malo, nisi u pravu.. Polako...

Na mreži Markkoni

« Odgovor #99 poslato: 25. Mar, 2018. 23:07 »
Ako ne treba robovati brendovima, zasto onda ne vozis hyundai, zasto vozis skodu?

Pa zbog brenda je svakako ne vozim. :) Hyundai je verovatno bolje pozicioniran od Skode na automobilskoj "brend-listi"
Ali nebitno, zaboravi pricu, niti ces ti moje misljenje promeniti, niti ja tvoje.

Van mreže rkoms

« Odgovor #100 poslato: 26. Mar, 2018. 00:18 »
Markkoni
Zaboravi ti pricu ako zelis, ja sam izneo svoje iskustvo, a to da li cu ja da zaboravim ili necu pricu to je moja stvar.

Slobodno vi vozte sta zelite, ja ostajem pri dobitnoj kombinaciji, conti-dunlop-bridgestone

a vi samo trujte ljude da su to lose gume, samo napred, super su vam saveti.

Na mreži Markkoni

« Odgovor #101 poslato: 26. Mar, 2018. 00:30 »
Aj' decko ne pali se.

Van mreže rkoms

« Odgovor #102 poslato: 26. Mar, 2018. 00:31 »
Inace, ta primacy 3 je tri puta bolja guma od ventus prime.

Na mreži Markkoni

« Odgovor #103 poslato: 26. Mar, 2018. 00:32 »
Jeste, 28 puta.

Van mreže rkoms

« Odgovor #104 poslato: 26. Mar, 2018. 00:34 »
Aj' decko ne pali se.
Ne prdi na pogresnu rupu.  Kupi dobru gumu i vozi se kao covek. Ne izigravaj mangupa preko interneta. Kad vec ne znas poslusaj starije nece ti skoditi da naucis nesto korisno, napreduj ili ipak zelis da stagniras. Na tebi je, sta ces uraditi?