Pozdrav forumaši.
U Octaviji sam prije imao ugrađeno daljinsko centralno, set s motorićima i modulom.
Naknadno sam ugradio i električne podizače i orginalne brave centralnoga. Centralno i podizači rade savršeno, ali sam naišao na probleme sad sa daljinskim.
Aftermarket motoriće sam izbacio, nadajući se da ću iskoristiti modul samo za daljinsko, no međutim uz sve moguće kombinacije nisam uspio dobiti potpunu funkciju daljinskog. Aftermarket set je klasični, jedan master motorić s 5 žica i 3 slave motorića s dvije žice.
Pokušao sam na brave spojiti dvije žice od daljinskog (plava i zelena), daljinsko tada radi, ali mi ne radi onda zaključavanje preko ključa i preko tipke na vratima vozača niti crvena ledica na vratima. A volio bih uskladit sve funkcije ipak.U prilogu je shema brave iz Autodate, na njoj se vide koje žice otključavaju /zaključavaju , pa ako mi neko može pomoći u tome da se to sve upari ako je moguće.
Navodno se to sve može i spojit na tipku zaključavanja na vratima iznutra, ali nisam ni to uspio dokučit.