Autor Tema: Superb 1,9 tdi, 2003, daljinsko, voda u gepeku  (Pročitano 1530 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže BoskoZapočeo temu

Superb 1,9 tdi, 2003, daljinsko, voda u gepeku
« poslato: 06. Feb, 2018. 18:34 »
Veliki pozdrav svima  :) , prvi post na Forumu pa se nadam da nije pogresno otvorena tema ,,

Imam dva problemcica sa  autom pa ako je neko imao sl ili zna kako da se uklone kvarovi bio bih veoma zahvalan .

Prvi je  kljuc ! Kljuc funkcionise naravno ali problem je daljinsko otkljucavanje i zakljucavanje funkcionise tek kad sam bukvalno na metar od prednjeg dela auta ili sa strane , (1 m, wac1 ,)... Baterija u kljucu je nova tako da ni to nije problem , na kraju krajeva nije to nesto sto se mora popraviti "sada" ! ali ako je neko imao sl situaciju  :)

Druga stvar voda u levom delu gepeka , udubljenje ispod CD sarzera , ,, Dihtung na stop svetlima nije problem , kompletan zadnji levi  far je skinut i sve je ok , limarija je ok nema nigde rupa i kojekakvih busotina . Apsolutno ceo taj levi deo izgleda ok ali nemogu da provalim sta je i gde je problem , Posto zivim u kraju gde je kisa,kisa i kisa pa ponekad i sunce  :) nemogu da provalim dali voda ulazi u voznji ili dok je auto parkiran. 

Nadam se da netrazim previse , hvala u napred . ;)
« Poslednja izmena: 06. Feb, 2018. 23:28 Karlheinz »
  • Vozi: Skoda superb ,1,9 2003

Van mreže Maksimus

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 32
Odg: Superb 1,9 tdi, 2003, daljinsko, voda u gepeku
« Odgovor #1 poslato: 06. Feb, 2018. 18:51 »
Imas li siber? Da ne pravi problem neki od drenaznih kanala?

Na mreži bigor

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 39
« Odgovor #2 poslato: 06. Feb, 2018. 19:58 »
To sto si je zamjenio kao novu ne mora znaciti da je nova i odgovarajuca, ja bih to ponovo provjerio, zapravo odnio nekom ko zna koja je baterija originalna i nova, a moguce da je bas u njoj problem
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

« Odgovor #3 poslato: 07. Feb, 2018. 10:48 »
Maksimus :  ne nemam siber a svi kanali su ok ,

Bigor:  baterija jeste nova ,testirana , naravno odgovarajuca ... wac1

Van mreže djordjebg

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 47
« Odgovor #4 poslato: 07. Feb, 2018. 13:43 »
https://www.briskoda.net/forums/topic/273318-water-in-boot-resolved/

mozda ovo pomogne, uglavnom odgovor bih potrazio na briskoda forumu, gotovo izvesno je vec znan problem.

Na mreži bigor

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 39
« Odgovor #5 poslato: 07. Feb, 2018. 14:28 »
  baterija jeste nova ,testirana , naravno odgovarajuca .
Napomenuo sam to jer sam mijenjao na klucu od Fabie i kupio novu odgovarajucu i nije radilo, odnesem nekon liku koji radi kljuceve i on mi ubaci neku svoju i poce da radi wac1 Uzeo mi 200 din, pa nije skupo probati za svaki slucaj, e sad opet kako hoces
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

« Odgovor #6 poslato: 18. Feb, 2018. 21:52 »
pozdrav  i hvala svima na komentarima , oba problema uspesno resena  djordjebg  :RR), ,  problem resen nakon pregleda tvog linka , a drugi sa baterijom resen jer se odlemila antenica sa odasiljaca signala ,  wac1,,,

Medjutim opet novi problem pa ako je neko imao sl isklustvo molio bih za neki savet :  Naime rec je o desnoj (suvozacevoj) bravi .  temperatura je preko noci pala na minus 8 ujutro je supruga pokusala da otvori vrata i naravno nije uspela ali je uspela da izvuce rucicu na bravi taman toliko da kad je pustim ne vrati se do kraja u normalan polozaj. Naravno da sam morao kompletna suvozaceva vrata da rastavim da bih sve vratio u normalan polozaj, Medjutim problem je sada kada zatvorim vrata i zakljucam sa daljinskim pa otkljucam ponovo  nemogu da ih otvorim , Nemoze iznutra i nemoze ni izvana , pa nakon 30 ak sec otvorim ih bez problema !!!!  Dali je neko mozda imao takav ili sl problem ???

Van mreže Karlheinz

• Administrator
  • L&K ugled: 104
« Odgovor #7 poslato: 18. Feb, 2018. 22:44 »
Otvori novu temu, ako sa sličnim problemom ne postoji.
Ne možemo sve probleme "trpati" u jednu temu, cenimo vreme drugih koji ovo čitaju odnosno pomozimo onima koji će ovo tek čitati kada budu imali sličan problem, a ne zanimaju ih svi problemi na kolima koje ti imaš.
Zato je najbolja solucija jedan problem/pitanje/tema - jedna tema.
  • Vozi: Yeti

« Odgovor #8 poslato: 19. Feb, 2018. 01:08 »
ok, ma nisam imao nameru nikoga da davim !  ali ne bitno , otvoricu novu temu ,, hvala