Autor Tema: Izolacija motora  (Pročitano 1552 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže tmartin011Započeo temu

Izolacija motora
« poslato: 15. Feb, 2018. 22:19 »
Video sam kod Kineza izolaciju haube na Octaviji. Sta mislite da li vredi da se ugradi? Vise info na sajtu http://s.aliexpress.com/nuu2UBBj?fromSns=Messages

Van mreže Peja

Odg: Izolacija motora
« Odgovor #1 poslato: 15. Feb, 2018. 22:22 »
Svaka izolacija vredi. Ovo sto fabrika ugradjuje na nekim modelima (dizel) je minimum minimuma.

Nije sve u zvucnim talasima (udarima) iz motora. Ima tu dosta buke od druma (pre svega kroz vibracije) i od strujana vazduha. Tu vec ova izolacija ne pomaze skoro uopste.
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže -nebojsa-

« Odgovor #2 poslato: 15. Feb, 2018. 22:32 »
Na Octaviji je to jos dobro kako ume da bude, neki automobili iz te klase ce unutra stalno cuju kao da vozis po kisi.
Ne znam sto bi cekao ovo sa Aliexpressa za 48€ kad i inace kosta 5-6000 din originalna, 5E0863831.
  • Vozi: Škoda Octavia 3 Combi 1,2 TSI 6B 2013. Toyota Corolla Sol 1,5 2024.

Van mreže senaid

« Odgovor #3 poslato: 16. Feb, 2018. 07:30 »
Evo dole ima na kojoj sam i ja pitao šta bi se moglo od opreme ugraditi a pri tome nisam mislio samo na neku opremu za komfort nego i ovakvu izolaciju i sl. Majstor koji mi servisira drugo auto je rekao da ako mogu da ugradim i ovu izolaciju.

Na mreži varicak

« Odgovor #4 poslato: 25. Maj, 2018. 14:27 »
Na ovom linku http://www.skoda-auto.rs/aftersales/akcijaprodajerd je nekakav spisak rezervnih delova na akciji. Po šifri od gore sam našao ovu izolaciju za 2,438.53 RSD. Poslao sam im mail da proverim, valjda će neko odgovoriti. Ako ne sutra idem da probam da je uzmem.

Da li neko zna da li postoje original amortizeri za haubu za MK3 i koji je kataloški broj? Našao sam ih na sajtu Superškoda ali je cena sa dostavom oko 70€.

Van mreže ugi85

« Odgovor #5 poslato: 25. Maj, 2018. 16:49 »
Mozes da je uzmes jedino ako si planirao da ides za Cacak. Pozovi navedene fiksne brojeve telefona jer pojedinih delova vise nema na stanju, a za neke ne vazi akcijska cena.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.9TDI 2007 Combi Elegance, Škoda Fabia 1.9TDI 2004 Elegance

Na mreži varicak

« Odgovor #6 poslato: 25. Maj, 2018. 19:32 »
Dobio info da ima u Krnjaci i da košta 3800

Sent from my iPhone