Anketa

ŠKODA automobili, štand, domaćini i hostese na BG CAR SHOW 2018?

Odlično, vrlo sam zadovoljan!
5 (21.7%)
Vrlo dobro, preko očekivanja!
5 (21.7%)
Zadovoljan, sve OK!
10 (43.5%)
Trebalo bi sve to malo bolje!
2 (8.7%)
Loše, nisam zadovoljan!
1 (4.3%)

Ukupno glasova: 23

Anketa završena: 22. Apr, 2018. 00:06

Autor Tema: BG CAR SHOW 2018. Ulaznice: AUTOČAČAK. Utisci od poruke #24  (Pročitano 2468 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

Odg: BG CAR SHOW 2018. Ulaznice: AUTOČAČAK. Utisci od poruke #24
« Odgovor #15 poslato: 19. Mar, 2018. 09:31 »
Skup je oba dana, i u Subotu i u Nedelju u 09:30h, na malom parkingu ispred ulaza u salon nameštaja "MATIS" pored "Home Plus" (bivši "HOME CENTAR"), 150m posle pružnog prelaza. (Taj mali parking je besplatan i u to vreme obično ima mesta!). (slika 1)
U 09:45 idemo (kolima) na veliki parking sajma(1h/100rsd), a sa njega u krug sajma kroz zadnji ulazu/biletarnicu, najbliži hali 1, dakle ulazimo na sajam sa parkinga sajma! (slika 2)

Neka mi se javi (PP, email) neko ko se prijavio za Subotu, da preuzme ulaznice.
  • Vozi: Yeti

Van mreže shuxx

« Odgovor #16 poslato: 19. Mar, 2018. 09:48 »
Ja sam uklonio svoj glas, jbg daljina, a niko s juga se ne javlja.

lep provod i druženje želim ekipi
  • Vozi: Škoda Fabia MK II 1.4 TDI

« Odgovor #17 poslato: 19. Mar, 2018. 22:47 »
https://autoblog.rs/blog/auto/domace-trziste/2018/03/19/skoda-na-bg-car-showu

Prema stanju ankete ostale su još 4 slobodne ulaznice za subotu i nedelju u 10:00 (9:30h).  bravo2

Van mreže Maksimus

« Odgovor #18 poslato: 19. Mar, 2018. 23:06 »
Bas se radujem da pogledam kodiaq u sportline varijanti,mada ne bi me cudilo da nemaju cenovnik za njega.

« Odgovor #20 poslato: 21. Mar, 2018. 10:37 »
Anketa gotova!  :RR)
Moze  nedelja . Ako jos vazi glasanje. Treba mi dve karte .
Dobijaš 1+1  bravo2
Ja glasao za nedelju a ako je moguce uzeo bih 3 karte.
Dobijaš 1+2  bravo2

Skup je oba dana, i u Subotu i u Nedelju u 09:30h, na malom parkingu ispred ulaza u salon nameštaja "MATIS" pored "Home Plus" (bivši "HOME CENTAR"), 150m posle pružnog prelaza.

Neka mi se javi (PP, email) neko ko se prijavio za Subotu, da se dogovorimo oko eventualnog preuzmanja ulaznica pre subote.

Van mreže vuksa11

« Odgovor #21 poslato: 21. Mar, 2018. 10:39 »
Hvala sa moje strane ya 1+2!

Vidimo se u nedelju!  :RR)
  • Vozi: Skoda Superb 2.0 TDI DSG

« Odgovor #22 poslato: 21. Mar, 2018. 13:06 »
Ulaznice sam preuzeo sinoć u salonu na NBGD.

Evo nekoliko interesantnih modela u salonu, pre sajma:
- Octavia SCOUT
- Superb SportLine karavan
- Kodiaq SCOUT
- Octavia RS karavan

Crveni Kodiaq SportLine, koji će verovatno na sajam, je nestao sa placa :-) a baš sam hteo da ga vidim.

https://photos.app.goo.gl/AkvKBrhIipehDGUl2

Van mreže Maksimus

« Odgovor #24 poslato: 23. Mar, 2018. 01:09 »
Bio ja  :B=)
Novi scout je zanimljiv,stari je bio auto kojim cu verovatno najvise voleti od svih buducih auta,novi je odlicna stvar za porodicu,samo mi je enterijer previse prost,izgleda pomalo jeftino(a5 je imao zanimljiviju lajsnu ispred suvozaca itd,bio je manje monoton). Cini mi se da fejslift najbolje stoji na scoutu,iskreno ja sam i prilicno mek na scout zbog odlicnog iskustva sa njim. Izlozeni je cini mi se 29k.
Onaj L&K superb je odlican,ali meni moj sportline ostavlja mnogo bolji utisak u enterijeru(ne sporim koji je opremljeniji,pricam o licnoj preferenciji). U principu isto kao i kad sam porucivao moj,pogledao l&k i bio mi je nekako obican  :-\ . Zanimljiv mi je bio ovaj novi Columbus,video sam ga i ranije al sad sam ga procackao,svidja mi se kako izgleda ravna ploca ali mislim da u voznji ima problem sa ergonomijom(ja najcesce koristim onaj tockic za navigaciju). Po meni interesantan i lep dodatak(pogotovo sto sada u style plus superbu stize standardno) ali ne bih doplatio onih 1000+ u odnosu na Amudsen(i dalje sam besan na sebe sto sam prevideo da on nije standardan u Sportline tako da zbog sugavih 200e nemam navigaciju u kolima  >:( ). Sama kombinacija boja na tom L&K mi nije nsto,beli sa crnim felnama i braon kozom.
Kodiaq sportline-on me je najvise zanimao i iskrneo najvise sam se smorio zbog njega. Ona velvet red izgleda lepo,ima nekako dublju nijansu od corride i svidja mi se,zanimljivija je(mada opet ne mislim da bih uzeo nju). Medjutim sok su mi bile one lajsne oko prozora,nisu glossy vec obicne gumene,izgleda jako lose i jeftino,bas promasaj. Enterijer sam ocekivao da ce izgledati bolje u odnosu na klasican kodiaq ali ni tu nisam previse zadovoljan,ne ide sport fazon uz onaj polozaj sedenja,a sedista iako odlicno drze(mada u kodiaqu ne mislim da ima potrebe za tim,pogotovo jer su i standardna i style lepo naglasena,rekao bih i bolje od onih u style superbu) mislim da ce se zbog visine auta mnogo brzo habati bok sedista,to je generalno mana naglasenih sedista u SUV-ovima. One mat karbon lajsne su zanimljive,ako to bude ubaceno na superb sportline mozda bih narucio i prepakovao,svidja mi se kako izgleda.
Spolja mi je lepsi od klasicnog kodiaqa,ali te gumene lajsne mi bas kvare utisak i mislim da bih kodiaq uzimao style plus(i sredio one crne plastike)dosta vise opreme a sportline tretman na kodiaqu mi nije toliko legao,cekam vrs da vidim sta ce tu uraditi. Nade polazem u L&K da ce da me konacno odusevi neki kodiaq(da se razumemo-odlican SUV pogotovo za taj novac,ali uvek ima nesto sto meni licno ne legne).
Zvezda sajma je novi a7,fanstastican je,ulazio sam unutra i stvarno su odradili vrhunski posao,novi cls koji stoji 20m od njega izgleda kao da je klasu ispod.
Auto koji se meni najvise svideo i koji sam odlucio da kupim u neko iduce vreme je novi Wrangler,uradili su perfektan auto,stvorili wrangler koji moze da se koristi svakodnevno kao bilo koji SUV a nisu izgubili ni malo prepoznatljivosti,nude i novi 2.0 turbo benzin u njemu(270ks i 400nm) koji ce biti best buy u njemu(sve ostalo je preko 2 litra i slabije performanse). Auto koji bi mi pokrio sve potrebe(neki put,odlazak u prirodu,vuču,pecanje,leti je kabrio itd). Ma smekerica bez premca,sve ostalo je bezlicno spram njega.
Izlozen je leon kupra,izgleda jako agresivno ali ne daje do znanja da ima toliko snage,onaj auto je bas sleeper,iznanadio bi mnoge.
Pogledao sam i hyunai i30N,spram kupre mi definitivno gubi trku,dobro su odradili menjac ali neki plastivni veliki tasteri na volanu izgledaju tragikomicno.
Kia stinger ima fantastican enterijer,ali ono za cenu od 50+k eura kod nas nece ici nikad,plus onaj izlozeni dizelas i nema neke posebne performanse,kao ni 2litarski benzinac(tdi i tsi superbovi imaju bolje perfomanse) onaj 3.3 v6 380ks kosta 60k,taj ce prodati jedan ili ni jedan kod nas. Auto mi se zapravo jako svideo,izgleda jako lepo,nesumnjam da se lepo vozi(sigurno je zanimljiviji os superba i ostalih iz d segmenta) ali po ceni bmw-a 440i-tesko. Kako gledam bice odlicna kupovina za 3 godine(ili ako im  dosta spuste cene u salonima).

Van mreže slobodanalex

« Odgovor #25 poslato: 23. Mar, 2018. 19:43 »
Anketa o ulaznicama je završena prekjuče i uklonjena, sve ulaznice (20) su rezervisane za prijavljene i biće podeljene u subotu/nedelju!

Pedja, ja na zalost necu stici na sajam, a posto sam ucestvovao u anketi za ulaznicu za nedelju, samo javljam da me ne racunas...
  • Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue

Van mreže DarkoSkoda

« Odgovor #26 poslato: 23. Mar, 2018. 21:55 »
Ako je ostala visak jedna ulaznica voleo bih dobiti,ako ne ja cu svakako doci na druzenje u nedelju I uzeti sam.👌👌😁😁🤗🤗🤗🤗💪💪
  • Vozi: Skoda Octavia 1.9tdi 2011 Elegance

« Odgovor #27 poslato: 23. Mar, 2018. 22:44 »
ja na zalost necu stici na sajam, a posto sam ucestvovao u anketi za ulaznicu za nedelju, samo javljam da me ne racunas...
Ok. Dakle, sad ima jedna karta za subotu ili nedelju, pa kome treba neka javi ovde.

Ako je ostala visak jedna ulaznica voleo bih dobiti,ako ne ja cu svakako doci na druzenje u nedelju I uzeti sam
Ostala je, jer se još jedan kolega odjavio juče, poslao sam ti email juče, vidimo se u nedelju.  bravo2

Van mreže DarkoSkoda

« Odgovor #28 poslato: 23. Mar, 2018. 23:09 »
Hvala drug,nisam ulazio na mail da vidim...vidimo se 🤗🤗🤗
  • Vozi: Skoda Octavia 1.9tdi 2011 Elegance

« Odgovor #29 poslato: 24. Mar, 2018. 10:52 »
Dakle, od danas tj. sada, još 2 ulaznice su slobodne za sutra!
Ko može/hoće na BG CAR SHOW sutra (nedelja) u 10:00h (09:30h Kod salona Matis, slike gore), neka se javi ovde ili na PP.