Škoda skup Smederevo 12.10. u 12:00
Ukupno glasova: 23
Anketa završena: 22. Apr, 2018. 00:06
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Hmm..ne vidim toliki problem.Nedavno sjedio kod kolege u novoj O3 style 2018. i na moje pitanje zašto nije uzeo bar Amudsena nego neko grijanje zadnjih ziceva itd..Pokazao mi je na novom boleru da preko smart ili mirror linka ima kompletnu navigaciju koja funkcionira odlično. Plus još neke extra future..slanje sms.a itd. Ugl..uštedio je 500€ za Amudsena jer preko moba ima isto..ako ne i bolje (iphone je mob)Tako da..nemaš opciju na svom superbu..nešto slično?
Ma jel realno? Od kada motori rade na sajmu? Zar nije zabranjeno da budu upaljeni?
Ja sam u nedelju u dogovoreno vreme bio na oznacenom parkingu ali nikoga nije bilo. Cekao do 9:55 i otisao.Hmm..ne vidim toliki problem.Nedavno sjedio kod kolege u novoj O3 style 2018. i na moje pitanje zašto nije uzeo bar Amudsena nego neko grijanje zadnjih ziceva itd..Pokazao mi je na novom boleru da preko smart ili mirror linka ima kompletnu navigaciju koja funkcionira odlično. Plus još neke extra future..slanje sms.a itd. Ugl..uštedio je 500€ za Amudsena jer preko moba ima isto..ako ne i bolje (iphone je mob)Tako da..nemaš opciju na svom superbu..nešto slično?