Autor Tema: Dobar dizel, gde ste naj zadovoljniji sa kvalitetom, cenom i potrošnjom?  (Pročitano 6357 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže JocalagunaZapočeo temu

• RallyeSport
  • Ugled: 10
  • Svuda svrati Škodi se vrati
Sipam na slovenačkom Petrolu zbog kartice koja ima dobar popust ali bi čuo mišljenja drugih o ovoj pumpi, gde oni sipaju i kako su zadovoljni, ako nije zabranjena tema?  bravo2
  • Vozi: Škoda Kodiaq 2.0 tdi 140 kw (190 KS) 4x4 DSG Style 2018 bela

Van mreže bugarin

• Global Moderator
  • Ugled: 103
mislim da negde vec postoji ista-slicna tema.......

sipam u 99% slucajeva na petrolu, imam takodje onu njihovu karticu za popust. ali realno, i najmanju potrosnju imam sa petrolovim gorivom.
burazer takodje uglavnom sipa na petrolu, i deli moje misljenje. obojica vozimo dizelase.
surak vozi benzinca, i on toci na petrolu, i on je prezadovoljan.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže observer

• Laurin&Klement
  • Ugled: 15
Takodje. Sve na slovenackom Petrolu. I benzin i dizel.
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017

• RallyeSport
I ja sam do skora sipao benzin do kupovine Kodiaqa, nego čisto da čujem druge a potražiću gde ima još na forumu ova tema. Verovatno znate da Petrol petkom,  sub i nedeljom dodatno spušta 3 din po litru. Sa karticom imam 8 din popust i 3 din=11 din manje. Nije loše s obzirom da mi nisu daleko.

Van mreže salepostman

• RallyeSport
  • Ugled: 1
Takodje Petrol nikad problema, vec godinama sva goriva. Nekada i Gasprom sve ok ali samo van Beograda.
  • Vozi: Skoda oktavia a5,2.otdi 2008 god

Van mreže bugarin

• Global Moderator
  • Ugled: 103
I ja sam do skora sipao benzin do kupovine Kodiaqa, nego čisto da čujem druge a potražiću gde ima još na forumu ova tema. Verovatno znate da Petrol petkom,  sub i nedeljom dodatno spušta 3 din po litru. Sa karticom imam 8 din popust i 3 din=11 din manje. Nije loše s obzirom da mi nisu daleko.

nova pumpa na kraju novog mosta na adi (pumpa na nbgd) je jos jeftinija. 3rsd je jeftinija nego one na adi i zarkovu. plus 8rsd na karticu, plus 3 vikendom.......
drugar mi radi na onoj pumpi na adi, kaze da ne zna koliko ce jos trajati ta "reklamna" cena  na nbgd.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže jovan.ilic.89

• Laurin&Klement
  • Ugled: 51
Ево те теме, линковао сам свој пост у ком сам похвалио Petrol још 2014. године :) Нисам промијенио мишљење до данас, позитивно је то што сад имају 2-3 пумпе више у Београду bravo2 Кад сипам у Србији радим то искључиво на Gazprom или Petrol станицама, имам обје картице за погодности па је избор углавном у вези са тим шта ми је ближе и згодније у датом тренутку. Petrol-ова картица је повољнија за оне који не прелазе много па не могу да достигну већу потрошњу на Gazprom/NIS пумпама, а самим тим ни виши (повољнији) степен и вриједност бонуса (тек на највишем, тзв. "платина" нивоу се то фактички изједначи са попустом који Petrol даје свима, у старту, али да би се он достигао потребна је потрошња од минимум 19.000 динара у претходном мјесецу).

Van mreže vojkan85

• Laurin&Klement
  • Ugled: -7
Just NIS and Gasprom. Nekako su mi se najbolje pokazali sa GDrive dizelom.
  • Vozi: Škoda Kodiaq L&K 2.0TDI 4x4

Van mreže slobodanalex

• Laurin&Klement
  • Ugled: 38
Mol Evo Plus po meni.
  • Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue

• RallyeSport

nova pumpa na kraju novog mosta na adi (pumpa na nbgd) je jos jeftinija. 3rsd je jeftinija nego one na adi i zarkovu. plus 8rsd na karticu, plus 3 vikendom.......
drugar mi radi na onoj pumpi na adi, kaze da ne zna koliko ce jos trajati ta "reklamna" cena  na nbgd.
Na tu pumpu i mislim.

Van mreže observer

• Laurin&Klement
  • Ugled: 15
Ja sa mesecnom potrosnjom od 4-6000 din (za oba auta zajedno) nema teorije da dostignem Nisovih 19.000. Potpuno besmislen sistem i ne razumem kako se to jos uvek odrzava tolike godine.
Ko toliko trosi, nije mu ni bitan popust ;)
Zato mi odgovara Petrol. Em sipam samo vikendom kad je dodatni popust em se na kartici za par meseci nakupi realan iznos sa kojim tacno jedno tankovanje moze da izadje "besplatno".
A i nemam zamerki na kvalitet.
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017

Van mreže Maksimus

• Laurin&Klement
  • Ugled: 31
19k nije astronomska cifra(koliko se cini ),sta vise mislim da dosta ljudi toliko da na gorivo(to je 1500km autom koji trosi 8 ),znaci ko gazi 20k godisnje daje toliko sigurno.

Van mreže vojkan85

• Laurin&Klement
Jel ko sipao na Shell pumpi gorivo kada se ulazi u Srbiju sa Batrovca? Video sam da je jedna jedina u Srbiji da znam.

Van mreže IGOR 955

• Laurin&Klement
  • Ugled: 5
100 dinara litar, direkt iz kamiona  wac1

Za sada nemam primedbi  :B=)
  • Vozi: Škoda Oktavia A5 1.9 TDI 2004

Van mreže vojkan85

• Laurin&Klement
Ne znam dal si ozbiljan ali se ne bih nikada igrao sam tim iz mnogo razloga :). Ne daj Bože da nije čisto, ode mast u propast. Ovako ako ne valja, back to the pumpa, a ovako...veliki je to rizik barem po meni.