Autor Tema: Dobar dizel, gde ste naj zadovoljniji sa kvalitetom, cenom i potrošnjom?  (Pročitano 6354 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže JocalagunaZapočeo temu

• RallyeSport
  • Ugled: 10
  • Svuda svrati Škodi se vrati
Ako znaš čoveka i gde toči, to je u redu.
  • Vozi: Škoda Kodiaq 2.0 tdi 140 kw (190 KS) 4x4 DSG Style 2018 bela

Na mreži Karlheinz

• Administrator
  • Ugled: 103
Već godinu dana Ecto Evrodizel na Lukoil pumpama. 5 RSD popusta mi je sasvim dovoljno.
Kako "zaradiš" 5 RSD?
Ja točim već više od godinu dana isključivo na LukOil (EKTO) i na pun rezervoar (~50L) imam oko 200RSD popusta (mislim da je 4RSD popust preko one njihove kartice).
To znači da (mesečno oko 60L) za godinu dana "zaradim" oko 2600 RSD na popustu, što je gotovo NIŠTA, tačnije smešno. U pitanju je "poklon" od 17L goriva, a kupim godišnje od njih oko 660 L.
O kvalitetu ne znam ništa, auto ide, pali, radi. Računam Ekto je u pitanju, pa je nadam se OK, bolji valjda nego redovan ED.

E da, na LukOil-u nude stalno neke promotivne proizvode po "super" cenama za redovne mušterije.
Od kada sam kupio brisače na jednoj takvoj akciji, koji su živo sranje, nameravm i pumpu da menjam. Samo ne znam na koju da pređem, svi su isti, nijanse su u pitanju.
  • Vozi: Yeti

Van mreže WladaGTC

• Style
  • Ugled: 5
Imate novu pumpu na Novom Beogradu pored perionice "Petošević" Petrol crvena pumpa to je u vlasništu države Slovenije i tu nema nikakvih malverzacija ili da je nešto lošeg kvaliteta, gorivo se kupuje od NIS-a koriste se aditivi i za benzin i za dizel isti kao i u Sloveniji, to gorivo koje se kupuje od NIS-a ide u Sloveniju dosta često na proveru i do sada su uvek bili odlični rezultati i zadovoljavali evropske kriterijume.

Pritom prodaju aditivirani evro dizel po ceni običnog, plus imaju vikend akcije petak, subota, nedelja kada se cena spusti za 3din. za benzin i za dizel i za TNG tako da probajte tamo.

Van mreže vojkan85

• Laurin&Klement
  • Ugled: -7
A preko puta perionice Gasprom :). Gledam na obe sa prozora firme :). Puniji je Gasprom u udarnim terminima.
  • Vozi: Škoda Kodiaq L&K 2.0TDI 4x4

Van mreže JocalagunaZapočeo temu

• RallyeSport
  • Ugled: 10
  • Svuda svrati Škodi se vrati
Počeo sam na Petrolu od ka sam uzeo Kodiaq u januaru. Pre sam tu točio u Elantri benzin. Popust je vikendom 3 din i 8 na karticu to je 11 din. Nije nešto jer ne prelazim mnogo ali su mi na pravcu sa novog mosta pa po navici tu točim. Mislim da je dobro gorivo. Dam karticu i sinu pa i on toči isto kad padne ispod pola... Pređemo zajedno hiljadu i nešto mesečno...
  • Vozi: Škoda Kodiaq 2.0 tdi 140 kw (190 KS) 4x4 DSG Style 2018 bela

Van mreže vojkan85

• Laurin&Klement
Ja sa punim rezervoarom, cca 50 litara ne mogu da izguram mesec dana. Nema šanse.

Van mreže m@c|-|oR

• Laurin&Klement
  • Ugled: 4
Ja sa punim rezervoarom, cca 50 litara ne mogu da izguram mesec dana. Nema šanse.
Moj rezervoar je 60 litara i dopunjavam ga nedeljno, ako ćemo tako.
:)
Nedeljno pređem 650-700 km, pisao sam već o tome.

Zato mi je gorivo i veoma važno, ali i cena.

NIS pumpa na Carini u Smederevu mesecima daje popust od 5 dinara na kasi, pa uz njihovu karticu G drive košta nekih 11 dinara manje nego inače (157,5 ako sam dobro video jutros).

Ali, svako naravno traži ono što mu najviše odgovara.
  • Vozi: Octavia 1.5 TSI DSG

Van mreže vojkan85

• Laurin&Klement
Mislim da je kod mene 55 litara rezervoar i kada ga napunim do čepa (da bućka :)), vožnjom koja je primerena gradskoj izvučem do 700km. Urniše me špic a potrošnja koju board pokazuje posle GDrive-a je od 5,7 - 8,2. Koje god gorivo da se sipa kad nas roknu špic i kreni stani, nema spasa.

Van mreže rkoms

• RallyeSport
  • Ugled: 2
10- 15 dana plafon kod mene. Od dizela sipam iskljucivo g-drive, moram da napomenem da mi je avio dizel trosio kao avion, djubre od goriva.
Pertol pumpe hvale, nisam se usudio da probam....

Od benzina izbegavam mol, eko i omv. Sipam uvek 98/100 i isto predjem kao i sa obicnim benzinom.
  • Vozi: SEAT Ibiza Cupra 1.4TSI

Van mreže vojkan85

• Laurin&Klement
Isti slučaj. Nema šanse da preteram mesec pa da me ubiješ.

Van mreže ljusasd

• Laurin&Klement
  • Ugled: 13
NIS pumpa na Carini u Smederevu mesecima daje popust od 5 dinara na kasi, pa uz njihovu karticu G drive košta nekih 11 dinara manje nego inače (157,5 ako sam dobro video jutros).

Slažem se. I ja isto sipam u većini slučajeva tu, a ponekad kod Stare Železare. Kilometraža koju u porodici prelazimo je slična tvojoj nekad i duplo više, stim što je meni podeljena na tri auta.  Meni se isto isplati kad saberem sve te popuste.

Sipao sam dosta puta i na Petrolu na auto putu kod Stare Pazove, Kragujevcu  i naravno u Sloveniji i baš sam zadovoljan.

Na žalost Petrolove pumpe nema u Smederevu, mada se šuška da će se praviti nova na auto putu u Kolarima, na strani ka Beogradu.

• Vozi: Karoq 1.5 TSI DSG Style 2019: AUDI A6 45 TDI Avant S-line 2018: