Autor Tema: lak na krovu se ljusti  (Pročitano 5379 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sumadinac1.4 16vZapočeo temu

lak na krovu se ljusti
« poslato: 28. Sep, 2013. 18:03 »
da li neko zna zbog cega se to desava ....cuo sam da je od izmeta ptica...od drveta ispod kojeg je auto parkiran ...pa do toga da je od sunca tj toplote..slikacu pa cu postaviti sliku

Van mreže milosgranice

Odg: lak na krovu se ljusti
« Odgovor #1 poslato: 28. Sep, 2013. 18:48 »
stavi sliku ako moze, ako su pecati u pitanju moze od izmeta ptica ali je mnogo gori ubica smola sa drveta bora, a ako je u pitanju veca povrsina blizu vetrobrana hoce i od kombinacije tecnost za pranje vetrobrana i vruc auto koji je stojao na suncu, i sam si dobro pretpostavio
  • Vozi: fabia 1.9sdi

« Odgovor #2 poslato: 28. Sep, 2013. 20:46 »
stasvicu sliku pomislio sam da je od tecnosti za vetrobran jer ima dosta tackica po krovu  >:( bolje sipati vodu nego kupovati tecnost

« Odgovor #3 poslato: 29. Sep, 2013. 13:51 »
evo slike

Van mreže milosgranice

« Odgovor #4 poslato: 29. Sep, 2013. 14:20 »
jel si ti nesto skidao laka rukom cudne su mi one dve duze i deblje linije? meni je pojela smola sa bora na krovu i krilu lak al sam ja to odmah skinuo i zamazao lakom i stoji vec godinu i po dana nije mrdnulo

Van mreže milosgranice

« Odgovor #5 poslato: 29. Sep, 2013. 14:54 »
cini mi se da ti je baza zdrava koliko se vidi sa slike, jel je farban auto mozda pa los materijal?jel je to po celom krovu ili samo kod soferke pa prskano po vrelom laku? smirgla 2000 i ovlaz smirglanje gde je zdravo samo da izmatiras a oko ostecenog probaj sto vise da skines samo pazi da ne probijes bazu, kupi bezbojni lak u spreju i udri, posle 7 dana poliranje i bombonica.

Na mreži bugarin

« Odgovor #6 poslato: 29. Sep, 2013. 15:04 »
Da nije tebi neka hemija kapljala po krovu?
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

« Odgovor #7 poslato: 29. Sep, 2013. 15:23 »
evo jos jedne

« Odgovor #8 poslato: 29. Sep, 2013. 15:25 »
ove velike su bile kada sam kupio auto a ove sitne tackice kao plikovi su se pojavile skoro....Ispod laka boja stoji nije mrdnula ...kako mislite da smirglam zajebacu gore plasim se....Samo po krovu nema nigde sa strane...video sam jednu skodu sa haubom takvom???

Van mreže milosgranice

« Odgovor #9 poslato: 29. Sep, 2013. 15:53 »
brate moj nista neces zajebati, zato sam ti i rekao 2000 smirgla samo ovlaz da matiras lak, cak mozes i preko baze slobodno jedan prelaz smirglom bez jakog pritiska kao kad brises prasinu sa kola rukom, to je neophodno da bi ti se novi lak uhvatio na tu povrsinu, ja sam to uradio kod mene i kazem ti da ne mrda, samo sto sam ja imao 10-tak pecata precnika od 2-4cm a ti imas malo vecu povrsinu. sto ne odes kod nekog farbara da ti to pogleda i javis nam sta je rekao, sto kaze kolega bugarin lici na neku hemiju. ako budes isao za bg svrati kod mene u mladenovac da vidis moj krov na autu i da pogledamo to tvoje.

Van mreže milosgranice

« Odgovor #10 poslato: 29. Sep, 2013. 16:04 »
kako mislite da smirglam zajebacu gore plasim se...
i ja sam tako razmisljao kao ti dok me "majstori" nisu naterali da sam radim sitnije opravke, na prolece planiram da farbam branik i vozaceva vrata na svom autu pa cu postaviti slike
e da skoro sam video mercedes cl 55 ful oprema sa felnama od majbaha koje vrede vise nego moj auto i risevima od smirgle i tzv. pomarandzine kore koja je bila bas upadljiva na mestima gde je auto farban, e zbog toga cu da farbam auto sam, izvinjavam se ako sam van teme
bilo bi pozeljno da zastitis bazu sto pre jer je ona zapravo samo boja a lak ima funkciju zastite od atmosferskih uticaja

« Odgovor #11 poslato: 29. Sep, 2013. 16:44 »
sutra cu da odem do limara ujedno i farba.....moracu ceo krov da uradim ...posto meni svuda ima  a ne bih da pecatiram krov sam da lakiram..itd

Van mreže milosgranice

« Odgovor #12 poslato: 29. Sep, 2013. 18:47 »
javi samo cenu i njegov zakljucak molim te, ja bih ti uradio to za dz (samo kupis 300gr laka), lose je vreme a garaza mi je zauzeta
« Poslednja izmena: 29. Sep, 2013. 18:57 milosgranice »

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #13 poslato: 29. Sep, 2013. 20:42 »
kako mislite da smirglam zajebacu gore plasim se
nećeš ništa, već je zajebano :-))
evo ja sam se zezao sa šmirglom 2000 prethodnih dana dok je bilo lepo vreme, popravljao neke sitne ogrebotine farbom i lakom, i koristio baš tu šmirglu.
Na kraju kad sve lepo ispoliraš, bude kao novo, skoro. :-)
  • Vozi: Yeti