Autor Tema: Podizaci prozora, ugradnja?  (Pročitano 2515 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže milan88nisZapočeo temu

Podizaci prozora, ugradnja?
« poslato: 30. Sep, 2013. 23:27 »
ewo mene opet ....
Zanima me koliko bi kostalo da se ugrade podizaci na prednjim vratima na feliciji , i da li je isti sistem ili mora nesto da se prepravlja? :)
« Poslednja izmena: 30. Sep, 2013. 23:31 pedja »

Van mreže dulefontana

Odg: Podizaci prozora, ugradnja?
« Odgovor #1 poslato: 01. Okt, 2013. 09:44 »
Mislim da cak mozes i da nadjes original podizace, ali iz price sa pojedinim clanovima sam saznao da i nisu bas najbolji, mada opet ako se nadju neki ocuvani zamena/promena je laka.

« Odgovor #2 poslato: 01. Okt, 2013. 23:51 »
a da li ima ostavljena instalacija fabricki, ili moram sam da razvlacim kablove?

Van mreže dusko zemun

« Odgovor #3 poslato: 02. Okt, 2013. 05:42 »
dobar dan,
po pitanju ugradnje elekto podizaca na skode felicije osecam se veoma pozvanim da mogu da komentarisem pa cu stoga napisati par redova...
sto se tice tipova podizaca pre svega zelim da predstavim dve verzije koje je fabrika ugradjivala i koji uopste nisu kompatibilni medjusobno i samim tim izazivaju zabunu i problem ukoliko kasnije zelite da zamenite neki deo instalacije.

sto se tice Vaseg vozila,sumnjam da je izvedena elektroinstalacija po principu da je samo potrebno da se zameni telo podizaca i ugradi motoric.

moja iskustva govore da je najveci deo vlasnika vozila koja fabricki imaju ove podizace jako brzo presao na manuelni tip koji je najzastupljeniji ovde i resio se briga oko nemogucnosti nabavke rezervnog dela ili slicno.

takodje napominjem da sam u jedan od svojih poslednjih vozila koje sam restaurirao ubacio originalne podizace i da sam u par meseci leta koliko sam ih koristio bio dosta zadovoljan njima, ali uz jako veliku reervu...
u krajnjem slucaju, to vozilo, o kome je dosta pisano na ovom forumu je i kompletirano sa svom zivom i nezivom opremom koju je skoda izbacila u serijskoj proizvodnji, tako da su i podizaci dosli na red...

na kraju, sto se tice ugradnje ovih sistema, mozete se obratiti na pp i mozda u nekom trenutku mozemo da Vam pomognemo u zelji da ugradite ove podizace...

sto se tice elektroinstalacije, pre ili kasnije to se svodi na spajanje plus i minus zice negde tamo, ali o tom potom ...
e da,
pozeljno je da imate centralnu konzolu izmedju muzike i menjaca kako bi imali gde da, kao sto fabrika predvidja postavite prekidace podizaca...

u zelji da svoj autic malo unapredite, smatram da je ugradnja elektroretrovizora korak koji ne kosta skoro nista, efektan je i moze da predstavlja prvi, bezbolniji korak ...

sve najbolje
Dusko
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

« Odgovor #4 poslato: 02. Okt, 2013. 12:25 »
druze cim resim da ugradjujem podizace javljam se! hvala unapred  :)

Van mreže drale01

« Odgovor #5 poslato: 03. Okt, 2013. 14:22 »
A jel postoji neki način da se postojeci obicni retrovizori preprave na elektro retrovizore sa grijacima?
  • Vozi: Фелициа, 1.3 lx, мотор 43 кW (бензин/ LPG), производња 11/2001 год.

Van mreže Karlheinz

• Administrator
  • L&K ugled: 104
« Odgovor #6 poslato: 03. Okt, 2013. 17:59 »
u zelji da svoj autic malo unapredite, smatram da je ugradnja elektroretrovizora korak koji ne kosta skoro nista, efektan je i moze da predstavlja prvi, bezbolniji korak ...

A jel postoji neki način da se postojeci obicni retrovizori preprave na elektro retrovizore sa grijacima?

Tema ovde su podizači.
Otvorite novu temu za druga pitanja.  Hvala.
  • Vozi: Yeti