0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Лично бих их позвао и питао да ми кажу шта су ми сипали у мотор, па ако кажу да су сипали оно што заиста и треба упутио бих их да погледају шта пише на рачуну и потом објасне то, а ако и усмено кажу да су сипали баш то што пише (читај - неодговарајуће уље) онда бих оплео из све снаге...мислим, нов ауто. Можда извучеш и неки наредни бесплатан сервис, уз подразумијевану замјену о њиховом трошку тога што је сада у ауту. Аргументацију имаш, Шкоду Србија и Шкоду у Чешкој имаш, па чик нека не испадну коректни
Dobio sam odgovor.......Duboko se izvinjavaju,priznaju svoju gresku kazu da dodjem sutra da mi promene uljei da se dogovorimo oko popusta za buduce servise....
Markoni Citgo je marka ulja nisam mislio na auto.
Sad sam ih zvao.... Kazu da sad sve rade online i nista na svoju ruku. kad u program unesu broj sasije isti im izbaci da trebaju ovo ulje da sipaju. Program su im dali direktno iz fabrike. Zvao sam jos jednog ovlascenog prodavca pa cekam odgovor i od njih. Zbunjen sam ali opet nisu valjda ludi,valda znaju sta rade. Na kraju krajeva imam garanciju 5 god pa kako bude....P.s. sigurno su sipali to csstrol edge 10w 60. Eno imam bocu u gepeku viska, tako da otpada varijanta da ga samo tako vode papiroloski
Tebi je u sustini najveca steta ucinjena cenom upotrebljenog ulja, verovatno je skuplje od "obicnog" ulja koje ide u 1.4TSI.Dobio si i kompliment za 1.4TSI, svrstali su ga sa M-om, R8, Ferarrijem...