Autor Tema: Enforcer alarm  (Pročitano 1496 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže DjoleradZapočeo temu

Enforcer alarm
« poslato: 08. Maj, 2018. 16:54 »
Pozdrav svima, od skora sam clan ovog foruma i ponosni vlasnik skode fabije karavan 1.4 16v 2008!!!
Kao doskorasnji vlasnik punta malo je reci da sam skodom odusevljen!
E sad naisao sam na mali problem, naime skodi koju posedujem je pri kipovini ugradjen enforcer alarm i daljinsko zakljucavanje plus bear lock... Jedan privezak za alarm radi super, dok drugom je otisla baterija, zamenio sam bateriju medjutim i dalje ne moze da otkljuca i ugasi alarm... Vise puta sam probao...
Pa voleo bih da znam da li neko ima iskustva sa ovim alarmom i daljincem i da li zna kako bih mogao privezak ponovo da kodiram...
Svaka pomoc dobrodosla i naravno hvala unapred!!!
  • Vozi: Skoda fabia combi 1.4 16v 2008

Van mreže DjoleradZapočeo temu

Odg: Enforcer alarm
« Odgovor #1 poslato: 08. Maj, 2018. 16:56 »
Inace enforcer alarm i bear lock su ugradjeni u intersremu pri kupovini fabije kao nove davne 2009
  • Vozi: Skoda fabia combi 1.4 16v 2008

Van mreže shuxx

« Odgovor #2 poslato: 08. Maj, 2018. 17:05 »
Neka te dobro sluzi fabija, em karavan, koje ja licno volim.
Ne mogu ti pomoci oko alarma. Ali te pozivam da pises o 1.4 fabiji iskustva, servisiranje, potrosnju.

Pozz

Sent from my SM-A320FL  

• Vozi: Škoda Fabia MK II 1.4 TDI

Na mreži djordjebg

« Odgovor #3 poslato: 08. Maj, 2018. 18:09 »
Mora se sinhronizaovati daljinski posle zamene baterije, obicno se to radi tako sto drzis oba dugmeta pritisnuta ( 10-15s dok sija lampica na daljinskom) i posle toga ce raditi ok. OVo govorim napamet jer ne znam kako izgleda uopste tvoj daljinski, ali sinhronizacija je ono sto treba da uradis.
Uputstvo za alarm je verovatno u pretincu sa ostatkom dokumentacije, ako nije onda google prizvati u pomoc.
Krajnja opcija je da trazis savet Intersrema od elektricara.

Van mreže gari021

« Odgovor #4 poslato: 10. Maj, 2018. 09:22 »
Mora se sinhronizaovati daljinski posle zamene baterije, obicno se to radi tako sto drzis oba dugmeta pritisnuta ( 10-15s dok sija lampica na daljinskom) i posle toga ce raditi ok. OVo govorim napamet jer ne znam kako izgleda uopste tvoj daljinski, ali sinhronizacija je ono sto treba da uradis.
Uputstvo za alarm je verovatno u pretincu sa ostatkom dokumentacije, ako nije onda google prizvati u pomoc.
Krajnja opcija je da trazis savet Intersrema od elektricara.

Nije tako kod enforcera.
Posle zamene baterije bi trebalo sve da radi, ako je daljinac ispravan.
Daljinac se sa bazom kod enforcera uparuje "hardverski", lemljenjem kratkospojnika na plocici. Eventualno bi mogao da otvoris oba daljinca i da proveris da li su kratkospojnici identicno rasporedjeni na oba. Ako jesu, onda to nije problem, daljinac je neispravan.
I ja sam dobio enforcer sa mojom polovnom skodom, i odmah po kupovini sam prekodirao daljinac i bazu, zbog svoje sigurnosti.