Autor Tema: Alpros - Beograd - ovlašćeni Škoda servis  (Pročitano 8594 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži MAKS

Odg: Alpros - Beograd - ovlašćeni Škoda servis
« Odgovor #15 poslato: 16. Apr, 2015. 07:59 »
Od kupovine auto odrzavam tamo i za sad je sve ok .
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #16 poslato: 30. Jun, 2015. 19:58 »
Akcija u Alprosu.
  • Vozi: Yeti

Van mreže mirkuk38

« Odgovor #17 poslato: 20. Apr, 2016. 23:47 »
Moram da pohvalim i Nikolu Petrovića iz Alprosa... zaradio čovek Jack Daniels od mene, iako nije mogao da konkuriše cenom Auto Čačku. Šta da se radi.. nelojalna konkurencija  :B=).

Ali momak je za svaku preporuku.

Eto.. zvezdica na tamnom nebu.

Van mreže djordje48

« Odgovor #18 poslato: 21. Apr, 2016. 10:53 »
alpros stvarno daje sve od sebe da kad odete kod njih, osecate se kao kod kuce. Dozvoljavaju da se pogleda auto u radionici i konsultuje majstor. Uvek kazu sifre delova, pa ako vam je skupo kod njih, trazite drugde. Hoce da prime preko reda ako je hitan kvar. Hoce da urade i poprrave nesto sto je neovlasceni majstor radio. Samo da nam se vrate na forum :RR) :RR) :RR)

Van mreže Karlheinz

Van mreže sarbul

« Odgovor #20 poslato: 18. Jul, 2016. 12:30 »
Danas sam bio kod ALPROS ;  ljubazni ljudi . Hvala Drazene , hvala Bobane.

Na mreži MAKS

« Odgovor #21 poslato: 10. Apr, 2017. 21:43 »
Epilog. :bravo:

Definitno nesto se pomera u ovoj zemlji serbiji. Bio sam na servisu , samo zamena ulja i filtera ulja. / druge filtere menjam sam  / Pri razgovoru i zakazivanju receno mi je da je cena toga oko 9.200.00 dinara. Kada sam odradio sve to i dosao na pult da platim cekalo me neprijatno iznenadjenje.  hearcut Mali od palube je rekao 12.000.00 dinara. hearcut

Platio sam i bio besan jer mi tu nesto nije stimalo. wac1 Nemoze pri zakazivanju jedna cena kad treba da platim druga. hearcut

Posle pisanja na ovom forumu pre dva dana. Mene pozove covek iz tog servisa znaciv ALPROS. Gde se sve to i dogadja. Kaze covek doslo je do greske izvolite doci da Vam vratimo razliku . :RR) bravo2 :bravo:

Na moje pitanje dali moze u vrednosti zamena filtera za gorivo.  :bravo: To je prihvaceno. :bravo: Greska je bila malog od palube. / novog momka za salterom /, jer mi nije napomenuo da nema ulje koje sam ja trazio nego ovo drugo, naravno koje je skuplje.

Naravno danas zamenjen filter goriva. Vrlo brzo i vrlo expeditivno. bravo2

Inace u ALPROSU je auto i kupljen pa naravno da ga tu i odrzavam.  :RR) I za sada sve pohvale sa taj servis. Cenu necu kometarisati jer to je vec individualno. Svako ima pravo na svoju marzu i zaradu.  A za ovlasceni servis se odlucujem zato sto mislim da ipak moraju da se pridrzavaju onoga sto im kaze principal. A i konkurencija je velika pa ako zelis  provereno eto resenja.

Eto to je bilo moje iskustvo .   :RR)
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže Gohu

« Odgovor #22 poslato: 07. Avg, 2017. 15:34 »
Cao,

Nemam nista protiv bosanaca itd, ali ovo im nije prvo put da moje vreme ne postuju. Znas prijem im je u fazonu, kao ortacko drustvo.. kako ko udje tako krece neka prica iz kafane, e sta ima kuci, ja sam bio tamo, vamo itd.. kako tvoji.. kako ti od strica fabia itd..  pa to preraste iz minut-dva u razgovor od 5+ minuta dok ja cekam ispred njega da mi napravi fiskalni.. on pogleda u racun, da ukuca registraciju pa ne moze od svoje price da se koncetrise da ukuca 3 broja.. i onda opet iz pocetka.. mene iskreno to jako nerviram.. mozda su oni tu ceo dan, jer su na poslu pa imaju ceo dan ali ja nisam.. i ocekujem da ako sam ja sacekao klijenta ispred da zavrsi da tako i ja kada dodjem na red mi se zavrsi sta imam.. da ne kazem da je tokom kucanja fiskalnog racuna, okretao mobilni, neke brojeve, javljao se tamo nekome da pita nesto itd.. veruj mi iskreno vam kazem, kucanje racuna je trajalo 15 minuta.. bukvalno...

A sto kaze Bugarin, moguce da oni nisu u fazonu da popravaljaju kompresor, vec samo da menjaju.. ali mogu da kazu, e to se desava na tim verzijama, resavama se ovako i ovako.. mi to ne radimo.. Slazete li se? Pa oni su ti koji trebaju da znaju te Skode u dusu.. zato se i zovu Skodin ovlasceni servis..

a ne, oslabio kompresor i za zamenu je! 1700 dinara, hvala i dovidjenja.. pa ja sam to znao i bez njih.

« Poslednja izmena: 10. Avg, 2017. 08:48 Karlheinz »
  • Vozi: OCTAVIA-ja 2011 1.9 TDI PD - kao tenk :)

Van mreže Gohu

« Odgovor #23 poslato: 08. Avg, 2017. 10:47 »
cao,

Ovo je jedan los primer, za koji sam imao razumevanja...   wac1

Curkalo mi ulje na cepu za ulje.. gumica mora da se menja na cepu...  ukratko, odem do njih i kazem treba mi gumica\dihtung oni kazu ok, ja opet (posto imam osecaj za ljude koji me ne slusaju - isti momak je bio na prijemu kao i u situaciju kada sam dolazio za klimu) ajde da ponovim da ne bude zabune evo vam broj sasije\motora sta god treba.. odvedem ga do kola pokazem mu dihtung\guimicu.. i kazem treba mi gumica, ne ceo cep za ulje, samo gumica.. on kaze da da razumeo sam...  ( da , ponekad imam pristup user friendly posto imam iskustva da bolje tako nego da dolazim 5x za istu stvar)

..i zovu me posle 13 dana, stiglo je da dodjem, ja odem naravno u toku radnog vremena izadjem sa posla, kad ono naravno cep motora je stigao naravno bez gumice\dihtunga i jos slag na tortu, za pogresan model, ne moze da se montira kod mene.  =))
 ok, ja sve to ponekad razumem, pogresi covek. imam razumevanja nije frka..  wac1
Naravno opet sam cekao 10tak dana da stigne dihtung i na kraju su ga zamenili... znaci mesec dana zbog jedne gumice.. jbg

Isto tako pozitivan primer, o kome sam pisao na temi "problem sa kontakt bravom" je da su mi zamenili ulozak kontakt brave za dz u Cirincu ( tamo blizu mi je brava totalno otkazala :'( ), iako nisam vise u garanciji, bila je neka akcija opoziva za to..  :RR) mogli su ladno da mi sve naplate i deo i ruke bez problema.. itd.. znaci ima i svetlih i losih primera..

sve kada se sabere i oduzme, najbitnija je paznja na prijemu, posvecenost i koncentracija u razgovoru i dogovoru. Da se saslusa klijent pazljivo.. da se razmene cinjenice i zapazanja i da se pristupi servisu i resavanju nekog problema..

P.S
Sto se tice bosanskog dijalekta.. nemam nista protiv nikoga, sve je to cool.  bravo2

« Poslednja izmena: 08. Avg, 2017. 10:54 Gohu »
  • Vozi: OCTAVIA-ja 2011 1.9 TDI PD - kao tenk :)

Van mreže Drakulje

« Odgovor #24 poslato: 09. Avg, 2017. 23:26 »
Poštovani...
Ne znam u celoj priči kako da se postavim prema servisima... ovlašćenim...
Na žalost... nakon mog dolaska u pomenuti servis prva reakcija je bila pljuvanje po AUTO KOLE servisu, gde sam do tada odradio sve prethodne servise i nisam imao ni jednu zamerku.
Promenio sam servis samo iz razloga jer nisam uspeo da zakažem kod Koleta na vreme, operateri su prilično čudno izvrdali da mi zakažu servis...  a bilo mi je hitno pred put da odradim...
A onda hladan tuš...
"...e nismo imali filter za gorivo za skodu A5 na lageru... zvaćemo Vas da Vam zamenimo..."

još me nisu zvali, ali je serviser lagano u servisnoj knjižici napisao da je filter zamenjen (!?)

Zato je moje poverenje lagano poljuljano i što se tiče "umornog konja"...

Hvala za adresu servisa klime... probaćemo čim budem mogao...

ps. ne radi mi senzor otvorena/zatvorena vrata... popravka - zamena brave 19.000... ma ne mora da pišti kada mi ostanu farovi upaljeni... :D

Pozdrav !!!
  • Vozi: Škoda Octavia A5 1.9 TDI Elegance

Van mreže Zeljkosha

« Odgovor #25 poslato: 10. Jun, 2018. 23:37 »
Postovani,

odrzavao sam 7-8 godina Octaviu i 3 godine Fabiu u ovom servisu. Medjutim, od pre 2-3 godine u ovom servisu nesto ne stima. Ljubazni jesu ali im je usluga i strucnost veoma upitna. Preporucujem da ovaj servis zaobidjete u sirokom luku.
Meni su npr.ogrebali Octaviju, i morao sam da budem pomalo neprijatan kako bi ubrzali popravku koju su sami prouzorkovali. Na Fabiji su mi rekli da dizne treba da se zamene ili da se odnesu kod Bosiste (oni ne rade reparaciju vec samo daju novo, 4 x 80.000 rsd). Odvezao sam auto u drugi servis (koji nam inace odrzava vozni park u firmi) i covek je utvrdio da je sa diznama sve u redu. Tada sam konacno poceo da sumnjam u njih. Posto sam kupio novu Octaviu resio sam staru da prodam. Pre prodaje automobila prijatelju resio sam da odradim veliki i mali servis. Odvezao sam auto u drugi servis (ovlaseni) kod coveka kojeg poznajem. Na moje veliko iznenadjenje utvrdjeni su veliki propusti i aljkavosti: polomili su neki plasticni narandzasti deo kroz koji prolazi merac ulja i necim pokusali da ga lepe (tu je naravno curkalo ulje i umazalo taj deo motora); diskove koje sam menjao godinu ili dve ranije bili su truli; silen blokovi u raspadu a to niko u Alprosu nije primetio.
Mucili su me jedno tri puta da dolazim u servis jer su mi se maglila stakla vetrobrana i jedva su mi to resili. I svaki put naplatili. Nisu primetili ni da na nekom crevu curi antifriz vec je to primetio prijatelj-kupac. Ima toga jos ali da ne duzim.
Sada sumnjam da li su i sve ostalo tako smadrljali: svecice, kociono ulje, filtere i sve ostalo sto su radili. Kada sam se zalio zbog toga sto su mi napravili bespotrebno maltretiranje oko ispitivanja dizni na Fabiji dobio sam odgovor: tako kaze dijagnostika. Medjutim u drugom ovlasenom dijagnostika to ne kaze.

Nemojte se zavaravati njihovom ljubaznoscu i to nije ono sto vam cuva i odrzava auto. Oni su neodgovorni i nestrucni, a na moju zalost to sam otkrio tek posle dosta godina jer sam do tada u njih imao nezasluzeno poverenje.
  • Vozi: Skoda Octavia

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #26 poslato: 11. Jun, 2018. 09:36 »
Dobrodošao na Škoda forum!
Hvala za ovo lično iskustvo, češće ljudi i pišu ovde kada su nezadovoljni, ređe kada nema problema, jer tada "nemaju" šta da pišu.
Odvezao sam auto u drugi servis (koji nam inace odrzava vozni park u firmi) i covek je utvrdio da je sa diznama sve u redu.
Odvezao sam auto u drugi servis (ovlaseni) kod coveka kojeg poznajem.
Možeš li napisati koji je ovaj drugi servis gde si vozio Fabiju i taj drugi ovlašćeni u kome si bio?
(kako se zovu, ili još bolje - otvori novu temu ako možeš i o tim servisima da napišeš nešto više kao što si o Alprosu)
Tako ćeš još više pomoći ljudima koji voze Škodu, naravno ako to želiš i ako imaš dobrih iskustava s nekim Škoda servisom.

Van mreže Alpros_auto

« Odgovor #27 poslato: 19. Jun, 2018. 12:50 »
Postovani,

odrzavao sam 7-8 godina Octaviu i 3 godine Fabiu u ovom servisu. Medjutim, od pre 2-3 godine u ovom servisu nesto ne stima. Ljubazni jesu ali im je usluga i strucnost veoma upitna. Preporucujem da ovaj servis zaobidjete u sirokom luku.
Meni su npr.ogrebali Octaviju, i morao sam da budem pomalo neprijatan kako bi ubrzali popravku koju su sami prouzorkovali. Na Fabiji su mi rekli da dizne treba da se zamene ili da se odnesu kod Bosiste (oni ne rade reparaciju vec samo daju novo, 4 x 80.000 rsd). Odvezao sam auto u drugi servis (koji nam inace odrzava vozni park u firmi) i covek je utvrdio da je sa diznama sve u redu. Tada sam konacno poceo da sumnjam u njih. Posto sam kupio novu Octaviu resio sam staru da prodam. Pre prodaje automobila prijatelju resio sam da odradim veliki i mali servis. Odvezao sam auto u drugi servis (ovlaseni) kod coveka kojeg poznajem. Na moje veliko iznenadjenje utvrdjeni su veliki propusti i aljkavosti: polomili su neki plasticni narandzasti deo kroz koji prolazi merac ulja i necim pokusali da ga lepe (tu je naravno curkalo ulje i umazalo taj deo motora); diskove koje sam menjao godinu ili dve ranije bili su truli; silen blokovi u raspadu a to niko u Alprosu nije primetio.
Mucili su me jedno tri puta da dolazim u servis jer su mi se maglila stakla vetrobrana i jedva su mi to resili. I svaki put naplatili. Nisu primetili ni da na nekom crevu curi antifriz vec je to primetio prijatelj-kupac. Ima toga jos ali da ne duzim.
Sada sumnjam da li su i sve ostalo tako smadrljali: svecice, kociono ulje, filtere i sve ostalo sto su radili. Kada sam se zalio zbog toga sto su mi napravili bespotrebno maltretiranje oko ispitivanja dizni na Fabiji dobio sam odgovor: tako kaze dijagnostika. Medjutim u drugom ovlasenom dijagnostika to ne kaze.

Nemojte se zavaravati njihovom ljubaznoscu i to nije ono sto vam cuva i odrzava auto. Oni su neodgovorni i nestrucni, a na moju zalost to sam otkrio tek posle dosta godina jer sam do tada u njih imao nezasluzeno poverenje.

Portovani Željkosha,

Žao nam je što ste bili nezadovoljni našom uslogom i posumljali u stručnost naših majstora. Propusti se dešavaju u svakom poslu, pa tako i nama, ali to ne sme da bude praksa, da dugogodišnji klijenti prestanu da održavaju vozilo kod nas.
Mi smo 15 godina u ovom poslu i ovakva javna kritika nam sigurno nije reklama. Godinama se trudimo da usluga bude naš zaštitni znak i da budemo prepoznati kao siguran i pouzdan servis. Preneću kolegama nezadovoljstvo pa se nadam da ubuduće neće biti ovakvih primedbi.
Hvala

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #28 poslato: 16. Jan, 2019. 09:40 »
Novo u ponudi! Tehnički pregled i registracija vozila!
PJ Alpros auto nudi mogućnost registracije vozila i usluge tehničkog pregleda u novom centru u Vojvode stepe 363.
Tim obučenih i sertivikovanih kontrolora su Vam na usluzi radnim danima od 08-18 h i subotom od 08-15h.
Kontakt telefon 011 400 39 53

BESPLATNA NALEPNICA bez odlaska u MUP!

CENA VEĆ OD 2.000,00 RSD
ODLOŽENO PLAĆANJE NA VIŠE MESEČNIH RATA
Sigurnost i bezbednost na prvom mestu!

Srdačan pozdrav,

Alpros d.o.o. Beograd | Vojvode Stepe 361 | Beograd, Srbija
tel: +381 11 7151 900 | www.skoda-alpros.rs

Van mreže Alpros_auto

« Odgovor #29 poslato: 17. Jan, 2019. 10:31 »
Hvala Vam što ste podelili sa članovima foruma novinu u našoj ponudi!