0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Odvezao sam auto u drugi servis (koji nam inace odrzava vozni park u firmi) i covek je utvrdio da je sa diznama sve u redu.
Odvezao sam auto u drugi servis (ovlaseni) kod coveka kojeg poznajem.
Postovani,odrzavao sam 7-8 godina Octaviu i 3 godine Fabiu u ovom servisu. Medjutim, od pre 2-3 godine u ovom servisu nesto ne stima. Ljubazni jesu ali im je usluga i strucnost veoma upitna. Preporucujem da ovaj servis zaobidjete u sirokom luku.Meni su npr.ogrebali Octaviju, i morao sam da budem pomalo neprijatan kako bi ubrzali popravku koju su sami prouzorkovali. Na Fabiji su mi rekli da dizne treba da se zamene ili da se odnesu kod Bosiste (oni ne rade reparaciju vec samo daju novo, 4 x 80.000 rsd). Odvezao sam auto u drugi servis (koji nam inace odrzava vozni park u firmi) i covek je utvrdio da je sa diznama sve u redu. Tada sam konacno poceo da sumnjam u njih. Posto sam kupio novu Octaviu resio sam staru da prodam. Pre prodaje automobila prijatelju resio sam da odradim veliki i mali servis. Odvezao sam auto u drugi servis (ovlaseni) kod coveka kojeg poznajem. Na moje veliko iznenadjenje utvrdjeni su veliki propusti i aljkavosti: polomili su neki plasticni narandzasti deo kroz koji prolazi merac ulja i necim pokusali da ga lepe (tu je naravno curkalo ulje i umazalo taj deo motora); diskove koje sam menjao godinu ili dve ranije bili su truli; silen blokovi u raspadu a to niko u Alprosu nije primetio. Mucili su me jedno tri puta da dolazim u servis jer su mi se maglila stakla vetrobrana i jedva su mi to resili. I svaki put naplatili. Nisu primetili ni da na nekom crevu curi antifriz vec je to primetio prijatelj-kupac. Ima toga jos ali da ne duzim.Sada sumnjam da li su i sve ostalo tako smadrljali: svecice, kociono ulje, filtere i sve ostalo sto su radili. Kada sam se zalio zbog toga sto su mi napravili bespotrebno maltretiranje oko ispitivanja dizni na Fabiji dobio sam odgovor: tako kaze dijagnostika. Medjutim u drugom ovlasenom dijagnostika to ne kaze.Nemojte se zavaravati njihovom ljubaznoscu i to nije ono sto vam cuva i odrzava auto. Oni su neodgovorni i nestrucni, a na moju zalost to sam otkrio tek posle dosta godina jer sam do tada u njih imao nezasluzeno poverenje.