0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Posetio Alpros auto danas, doduše samo da bih kupio par sitnica i raspitao se za cene još par sitnica u prodavnici auto delova. Korektno sam uslužen, prodavci su bili u gužvi, pa ne mogu da kažem da su bili preterano ljubazni, ali meni je najbitniji profesionalizam, ljubaznost me mnogo ne zanima, pa sam zadovoljan. Uspešno i bez čekanja sam obavio ono zbog šega sam i došao.A, kada sam već svratio, rekoh da zavirim malo i u salon novih automobila. Za promenu automobila i nisam baš naročito finansijski spreman, ali sviđa mi se novi Rapid, pa da pogledam. Devojke koje rade u salonu su ljubazne i predusretljive, lepo su mi pokazale oba Rapida u salonu. Od desetak pitanja koje sam postavio, nisam dobio odgovor na samo 2, i to:- da li Rapid Active može da se naruči sa enterijerom svetlo sive boje (po konfiguratiru može, ali oni ne znaju dok ne pitaju Auto Čačak)- zašto auto u salonu ima veliku rupu u centralnoj konzuli, odnosno, da li nedostaje neka pregrada za radio sa poklopcem ili se auto dobija tako sa rupom (ako se ne doplati fabrički radio CD)U suštini, salon je OK, ali lično mislim da prodavci treba mnogo bolje da barataju tehničkim informacijama, to je problem svih auto salona koje sam ikada posetio, ne zameram to posebno Alprosu.Inače, u Alpros sam došao samo iz razloga što mi je jedan od 2 najbliža ovlašćena prodavca Škoda delova (drugi nije imao na stanju to što sam tražio). U kraju gde živim nisam dobio pozitivne preporuke za Alpros od ljudi iz auto branše, ne ulazim u istinitost toga (možda lobiraju za druge), ja sam posao uspešno obavio.Ukoliko neko iz Alprosa pročita ovaj komentar, neka ništa ne zameri zaposlenima, znam da sam suviše strog sudija!