Autor Tema: HDT - Beograd - Popravka limarije, masiranje lima, bez farbanja  (Pročitano 5786 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže skodaforum.RSZapočeo temu

Oštećenja od grada i parking štete - HDT doo

Hageldrucktechnik doo vrši popravke čak i najsloženijih oštećenja lima na automobilima pomoću tehnike masiranja lima i tehnike lepljenja. HDT garantuje uspešno eliminisanje oštećenja od grada (leda), bez obzira na brend auta, model, starost, boju, pri čemu se izgled vozila vraća u prvobitno stanje.

Hageldrucktechnik - HDT je kompanija Švajcarskog porekla koja posluje i u Srbiji, a bavi se popravkom kroserija automobila specijalnim tehnikama. HDT je osnovan 2004-te godine. Ono što HDT limare izdvaja od drugih je što imaju uslugu popravke na licu mesta, tj. izlazak na teren. Garancije je 3 godine na sve odrađene elemente automobila.

Udubljenja od grada se ispravljaju specijalnim alatima i stručnom obradom. HDT tehnikama peglanja lima i masiranja lima štiti i zadržava originalnu boju i strukturu. Nema razlike u nijansama laka pre i nakon intervencije. Alat koji se koristi je za specijalnu namenu i za profesionalnu upotrenu u tehnici peglanja, ispravke lima bez farbanja, i masiranje lima. Prilikom masiranja lima koristi se i specijalno dizajnirana neon lampa kojom se znatno olakšava uočavanje ulubljenja i nepravilnosti na limu.

U posebnim slučajevima, kada su štete na automobilu velike ili je došlo do pucanja laka na limariji, HDT radi ispravljanje limarije - pripremu za lakiranje, tako da se površina obrađenog lima karoserije može preći filerom (a ne dosadašnjom metodom - špahtlom). Nakon toga karoserija se prelazi baznom bojom i na kraju se završava sa lakom.

Brendovi vozila koja se rade prevenstveno su: Renault, Fiat, Seat, Honda, Opel, Peugeot, Porsche, Škoda, Volkswagen... idr.
HDT - masiranje lima - radi za privatna lica, auto-kuće, osiguravajuća društva, kancelarije procenitelja...
Iskustvo i stručnost pokriva čitav spektar popravke karoserije uključujući i menadzment štete.

Hageldrucktechnik doo
Mi dovodimo sve u prvobitno stanje!

Kontakt podaci:

Hageldrucktechnik doo
Ličkih Brigada 3/j
11000 Beograd, Resnik

Telefon: +381 (011)4119525
Mobilni: +381 (065)6609525

E-mail: hdtdoors@gmail.com
Sajt: www.hdt.co.rs
« Poslednja izmena: 19. Jan, 2020. 21:57 Karlheinz »Pretraga foruma [Google]