Ja sam za santa fea porucio krajem 2018te neki sa aliexpresa,cini mi se 10" dijagonala i tada aktuelni android,cini mi se octa core.
Isto zapazanje,sa bluetooth treba glasnije da se prica mada nije neupotrebljivo,zvuk na zvucnicima je losiji nego sa fabrickim alpine radiom(verovatno bi neko eksterno pojacalo popravilo situaciju) i ovi mali touch dugmici za komande definitivno nisu vrhumqc ergonomije.
Sa druge strane uredjaj koji sam ja uzeo je sjajno uradjen,izgleda bolje od svih fabrickih resenja za taj auto(iz komada je uradjena i navigacija i ventilacioni otvori),sve se perfektno uklopilo i generalno sa te strane nemam zamerki. Funkcionalan je,moze da se poveze i kamerica,usb kao i vec pomenuti bluetooth,tako da je auto postao funkcionalniji i neuporedivo lepsi u enterijeru.
E da,vrhunac price je cena-120e
. Doduse malo je bilo gimnastike jer sam ga porucio kod drugara u inostranstvu pa mi ga je on doneo kad je dolazio da ne bih placao dostavu i carinu. Obavezno proprati ponude,jer je i tada bilo bukvalno istih uredjaja za 3-4 puta vecu cenu. Takodje se ne bih opterecivao najnovijim verzijama androida itd,pogotovo ako mozes da dobijes dobar popust. Taj uredjaj ne mislim ni da je dobra ideja kaciti na internet(moze da se uradi preko mobilnog hotspota) jer ce ga update-ti i sl sigurno vremenom usporiti.
Proizvodjac mog je Seicane,a ugradnju sam poverio lokalnom alarm servisu,sat vremena i 15 eura kasnije multimedija je bila ugradjena.