Zamolio bih kolege da ovde opisu koje kombinacije velicina felni (celicnih ili AL) i guma voze na svojim Felicijama, kako bi na jednom mestu imali pregledno, moguce kombinacije, koje se voze, bez ikakvih problema, da ne kace nigde, da mogu da se postave lanci, da ne remete potrosnju ili laziraju previse brzinu.
Takodje, ako neko ima iskustva (u smislu da je i to vozio ranije), moze i navesti koje su moguce kombinacije velicine guma, odnosno felni, a posebno odnos velicine felne i ET (npr. da li je moguca svaka felna od ET 36 do ET 42), kao i to od kog tacno vozila pasu felne.
Ja sam npr. cuo da odgovaraju i felne od Golfa (6Jx14 H2 ET45) ili Audi 80 (5.5Jx14 H2 ET45) - ali je ipak najbolje da to potvrdi neko, ko to vozi ...
Ako je neko vrsio neke prepravke u smislu sirenja rubova ili zamene standardnog vesanja, molio bih da se i to navede.
Predpodstavljam da je svima poznato da je centralna rupa 57.1, a raspon brezona 4x100, kao i preporuka proizvodjaca, koju cu ipak ovde okaciti, kao osnovu, za dalju diskusiju.

Ja sam skoro pazario Feliciju 1.3 MPI i na njoj zatekao:
zimske gume Wintere 175/65/14
celicne felne 14x5J CA 45 (ET45) - 40300-6F600 NISSAN 
Nigde nista ne kaci, ali je problem sto su na ovim felnama cenralne rupe (cini mi se ) 60, a svakako vece od glavcine, pa se "centriraju preko brezona", i naravno hteo bih da ih promenim i nabavim odgovarajuce, jer ima blagih vibracija u voznji.
Uz auto sam dobio i letnji komplet (bez felni) 165/60/14 - pa mi je i za njih potrebna odgovarajuca felna, do cijih bi mera dosao uz vasu preporuku ...