kolega, mesas babe i zabe.
kult zastave koji imaju ameri recimo, je dokaz patriotizma a ne nacionalizma.
kod nas je nekada i postojao kult zastave, recimo za svadbe, ispracaje i javne skupove. na svadbama se i dalje koriste, kao i na javnim skupovima, a posto ispracaja vise nema glupo je na krstenju ili punoletstvu mahati zastavom

niko ne kaze da je zabranjeno koristiti ZASTAVU. ja sam konkretno pisao ( a i par kolega) o falsifikovanju zastavica koje koriste drzavni organi na svojim vozilima. znas one u cosku soferke?
e sad sam ja mangup ako vozim crni audi ili superb sa zatamnjenim staklima, pa cu jos da okacim fals zastavicu i tako istripujem ljude da sam nedodirljiv i da mogu da divljam, parkiram gde mi dune, i pravim prekrsaje........................... jok brate, samo sam seljak.
a zastavice na unutrasnjim retrovizorima, navlake sa printom zastavice za spoljne retrovizore, ili one na sipkicama sto se kace na prozore to ne moze niko da zabrani. meni su ove spoljne navlake i ove za prozore sasvim ok kad se recimo pruza podrska nacionalnom timu u nekom takmicenju. za svakodnevnu upotrebu su mi malo too much, ali to je samo moje misljenje.