Autor Tema: Prednje kocnice - kociona klesta Felicia  (Pročitano 1664 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže SaleNBgZapočeo temu

• Style
  • Ugled: 3
Prednje kocnice - kociona klesta Felicia
« poslato: 28. Jun, 2018. 19:25 »
Zdravo ljudi. Primetih pre par dana pri brzino preko 80, kada sam stao na autoput, da mi skripi pomalo plocica na 1 prednjem tocku. I onda sam stao na pumpi da proverim, i bas se to ugrejalo bilo. Posto nisam imao skoro nista od alatki kod sebe - izlupao sam malo kociona klesta nekim papagajkama koje sam slucajno eto imao u autu, nebitno, sacekao da se ohladi, vratio tocak i nastavio. Vise nisu skripala, ali plocica definitivno pipka disk. Stao sam nekoliko puta da proverim, nije se vise tako jako ugrejalo, ali i dalje se taj tocak greje vise nego drugi.
 Posto nisam bio ovde godinu dana, cale je jeli jako malo vozio taj auto, pa kontam da je klip odlucio da se malo odmara :).
 Pitanje: da li je neko se zezao sa klipovima, ono da se razrade i t.d. - na nivi, koju sam izmedju ostalog imao sam se to zezao sam, imaju tri klipa, i u principu zgodno je da se kupe gumice, i cas posla se to sve resi. Drugo pitanje - da li je dakle mudro, i da li uopste postoji set tih gumica (pretpostavljam da da) za kociona klesta/klipove.
 kwd: Felicia, kocnica, prednja, kociona klesta, klip, gumica,
 *ovo kwd sam stavio i zasebno, da bi jeli nekad u buducnosti eventualno neko lakse nasao, posto cu napisati i sta/kako kad napravim.
  • Vozi: Škoda felicia 1.3lx 2000