Autor Tema: MyŠkoda aplikacija i servisna istorija  (Pročitano 12731 puta)

0 članova i 16 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži nikola_ns

Odg: MyŠkoda aplikacija i servisna istorija
« Odgovor #15 poslato: 23. Jan, 2020. 15:22 »
Ja sam radio drugi servis 25.12.2019. i jos uvek mi se nije pojavio u aplikaciji.

Nulti i prvi stoje, medjutim drugog jos uvek nema. Za prvi i drugi vidim kao i vi, kilometrazu, datum i servis.
  • Vozi: Kodiaq RS 2.0 TSI 4x4 2023, Octavia FL 2.0 TDI 2018

Van mreže Super 20

« Odgovor #16 poslato: 23. Jan, 2020. 17:33 »
Meni pise kada ukucam vin da "You already have the car with entered VIN in your garage or the car does not support SKODA Connect services" ????
  • Vozi: Superb

Van mreže Mihailo

« Odgovor #17 poslato: 23. Jan, 2020. 20:09 »
Jesi dobru aplikaciju skinuo? Mada se po ocenama na play store moze zaključiti da aplikacija ima dosta bugova...

Ja sam sad otvorio na tab S3 gde je instalirana odavno i nemam prikaz servisa uopste, a danas na telefonu, cim sam se logovao, sam je povukao prijavljene aute i prikazao servise...
  • Vozi: 2015 Octavia 1.2tsi 105ks

Van mreže MS Becej

« Odgovor #18 poslato: 08. Dec, 2020. 13:40 »
Pozdrav, nedavno sam kupio skodu rapid 2016. god, kupio sam je od firme u kojoj radim, kolega koji se bavi sa voznim parkom mi kaze da nema servisnu knjigu, da je elektronska, auto je odrzavan samo u ovlascenom servisu, pokusao sam pomocu aplikacije skoda connect da saznam nesto ali pise da vozilo nije optemljeno sa skoda connectom... Da li gresim negde?
  • Vozi: Skoda rapid 1.6 TDI

Van mreže T@ree

« Odgovor #19 poslato: 08. Dec, 2020. 13:48 »
Od 4.12. za Androide i od 10.12. za iOS, aplikacija MyŠkoda i njene fukncije će biti objedinjene sa aplikacijom Škoda Connect. Ukoliko imate iOS vjerovatno je to razlog zašto ne radi. Poslije 10.12. bi trebalo uredno raditi. Ovako nešto je pisalo u mailu koji sam dobio vezano za MyŠkodu.

Van mreže zoranius

« Odgovor #20 poslato: 08. Dec, 2020. 14:15 »
Tako su najavili, ali na Play-u i dalje stoji stara verzija, Skoda conncet i dalje ne moze da se produzi tako da se radi o vrlo neprofesionalnom pristupu. Da se firma u kojoj radim ovako ponasa i da ne moze da osposobi svoje servise u roku od 2 dana a ne 9 meseci ne bi nas vise bilo. Za ovo bi u svakoj normlanoj firmi letele glave ne znam da li u Skodi imaju ideju o ovome.
  • Vozi: Superb 2.0TDI Ambition +

Van mreže jaksa

« Odgovor #21 poslato: 08. Dec, 2020. 14:40 »
Pozdrav, nedavno sam kupio skodu rapid 2016. god, kupio sam je od firme u kojoj radim, kolega koji se bavi sa voznim parkom mi kaze da nema servisnu knjigu, da je elektronska, auto je odrzavan samo u ovlascenom servisu, pokusao sam pomocu aplikacije skoda connect da saznam nesto ali pise da vozilo nije optemljeno sa skoda connectom... Da li gresim negde?

Servis u kojem je auto servisiran ti može odštampati celokupnu servisnu istoriju vozila.
  • Vozi: Fabia 1,2TSI 2016 Ambition

Van mreže MS Becej

« Odgovor #22 poslato: 08. Dec, 2020. 15:11 »
To znam, auto je odrzavan u intersremu, ali nisu mi bas usput pa da svratim po to, a politika firme je da ne daju informacije tog tipa putem telefona, i to razumem ... gledacu da ga sto manje vozim da ne bih presao mnogo sa njim ako mu je vreme za mali servis ... Hvala na odgovorima u svakom slucaju...

Na mreži Baltazar

« Odgovor #23 poslato: 08. Dec, 2020. 19:27 »
Od 4.12. za Androide i od 10.12. za iOS, aplikacijai njene fukncije će biti objedinjene sa aplikacijom Škoda Connect. Ukoliko imate iOS vjerovatno je to razlog zašto ne radi. Poslije 10.12. bi trebalo uredno raditi. Ovako nešto je pisalo u mailu koji sam dobio vezano za MyŠkodu.
Sta to znaci za mene? Moj auto je proizveden u Junu 2014. Malo pre udjem u aplikaciju MyŠkoda i pise da od 10. 12. prestaje podrska. Jel to znaci zbogom servisna istorijo jer imam samo digitalnu servisnu.
Sta je uopste Skoda Connect. Mogu li ja to da imam, da li se placa itd...
  • Vozi: Škoda Rapid 1.2 tsi 2014

Van mreže Melja

« Odgovor #24 poslato: 08. Dec, 2020. 19:46 »
To znam, auto je odrzavan u intersremu, ali nisu mi bas usput pa da svratim po to, a politika firme je da ne daju informacije tog tipa putem telefona, i to razumem ... gledacu da ga sto manje vozim da ne bih presao mnogo sa njim ako mu je vreme za mali servis ... Hvala na odgovorima u svakom slucaju...
Zar ne bi trebalo da imate mogucnost provere sledeceg servisa u putnom kompjuteru vozila? Naravno ako neko nije resetovao interval ranije. Trebalo bi da ima opcija gde pise koliko je dana/km preostalo do sledeceg servisa.
  • Vozi: Skoda Superb 2.0 TDI 170 2010 Ambition

Na mreži predragas

« Odgovor #25 poslato: 08. Dec, 2020. 20:15 »
Ja kad sam birao Skodu, zvao sam vise ovlascenih servisa za koje sam dobio informacije da su odrzavali auto za koji se raspitujem i na ljubaznu molbu dobijao informacije o kilometrazi. Ako nazoves, predstavis se kao zaposleni u firmi koja je odrzavala auto kod njih, ti si ga kupio i hoces da nastavis servise kod njih, sigurno ce ti dati informaciju po broju sasije kada ti treba sledeci servis.
  • Vozi: Škoda Rapid 1.2tsi 2014. Elegance

Van mreže MS Becej

« Odgovor #26 poslato: 08. Dec, 2020. 20:45 »
Zvao sam i objasnio kako stoje stvari, auto mi je u vidokrugu od 0km kako je stigao u firmu i znam ko ga je vozio, znam da nije nista veliko radjeno osim redovnih servisa, nije menjana km niti je auto udaran, samo me je zanimalo koliko jos imam do sledeceg malog servisa tako sam i pitao servis ali su mi objasnili da ne mogu da mi daju tu informaciju osim licno da dodjem sa saobracajnom... Nisam skontao da na bordu ima taj podatak koliko jos km do servisa, pogledacu sutra...

Van mreže fobia24

« Odgovor #27 poslato: 08. Dec, 2020. 21:58 »
Ja bih svakako uradio servis nakon kupovine. Usput mogu i da pregledaju auto, ko god radio. A za istoriju odrzavanja svakako podji do servisa jer po tome ces znati kada je za zamenu kociona tecnost, antifriz.

Van mreže dixon

« Odgovor #28 poslato: 09. Dec, 2020. 00:18 »

Ево из упутства за кориснике за шкоду рапид :). Јави колико ти пише, требало би да је то релевантно

Na mreži Baltazar

« Odgovor #29 poslato: 02. Feb, 2022. 09:16 »
Zna li ko sta je sa aplikacijom MySKODA?
Kod mene ne radi vec duze vreme.
  • Vozi: Škoda Rapid 1.2 tsi 2014