Autor Tema: Škoda octavia 1 (A4) popravka brave zamena cilindra  (Pročitano 2917 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže jabreZapočeo temu

• RallyeSport
  • Ugled: 7
Škoda octavia 1 (A4) popravka brave zamena cilindra
« poslato: 22. Avg, 2018. 14:58 »
Drugari imam problem sa bravom.... već neko vreme na suvozačkim vratima kad bi probao da otključam/zaključam znala je da preskoči ili da bukvalno zaključa po ubacivanju ključa dok nisam još ni zavrteo.... i danas odem do majstorq da mu pokažem problem, ubacim ključ i ispadne mi ceo cilindar..... šta ću odšrafim imbusom ona dva šrafa i skinem i ima šta da se  vidi.... polomljen onaj metalni deo unutra.....
E sad danas sam obišao ovde sve prodavnice kod mene i nigde nemaju niti ih ima u nabavci za O1.... gledam KP oglase nema za O1 ali ima za feliciju samo ovaj metalni deo ne znam da li se hvata ovako mi deluje isto....
Da li je neko imao problem s ovim, i kako ste rešili?
Evo slike od polomljenog dela.....

Послато са SM-J510FN  

• Vozi: Octavia A4 TOUR ALH 1.9TDi 66kw 2001. (1u5) Ambience

Van mreže -nebojsa-

• Laurin&Klement
  • Ugled: 63
Odg: Škoda octavia 1 (A4) popravka brave zamena cilindra
« Odgovor #1 poslato: 22. Avg, 2018. 19:37 »
Koliko sam razumeo to je na suvozackim vratima? Ako imas centralnu bravu sa daljinskim  kupi samo prazan poklopac za bravu. Ako nemas, kupi za slicne pare (slicne ceni brave) modul za daljinsko zakljucavanje... :)
  • Vozi: Škoda Octavia 3 Combi 1,2 TSI 6B 2013. Toyota Corolla Sol 1,5 2024.

• RallyeSport
« Odgovor #2 poslato: 22. Avg, 2018. 21:26 »
Na suvozačevim vratima da, pa ipak bi da ja to napravim da radi... a imam ono PRC daljinsko sa alarmom, kupio samu Bugarskoj takve ovde prodaju po 20-tak i više e, radilo mi je extra na pasatu, ali nisam stigao da ga ugradim.... fabrički nemam daljinsko....

A gde ima taj poklopac da se kupi da bar stavim da ne ulazi voda dok ne rešim bravu...

Послато са SM-J510FN  

Van mreže adamGT

• Laurin&Klement
  • Ugled: 18
« Odgovor #3 poslato: 22. Avg, 2018. 21:51 »
Ja sam skoro imao isti problem na VW Polo-u, naručio sam ceo komplet za reparaciju brave sa ebaya, sad vidim da ima i za octaviu
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F283108880064

Sent from my Redmi 3S  

• RallyeSport
« Odgovor #4 poslato: 23. Avg, 2018. 16:48 »
Danas sam kod mene i u susednom gradu obišao sve otpade prodavnice i majstore, našao na 2-3 mesta od golfa 4 ali nisu iste dužinski i razlikuju se u par stvari.... bio i u ovim velikim radnjama nema to ni u nabavci niti cela brava....

Pa video sam već na aliexpresu nego rekoh ajd prvo ovde da probam da ne bi čekao 15-20 dana pa nek je i malo skuplje al jbg....

Послато са SM-J510FN