Autor Tema: zvakanje....  (Pročitano 2517 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže pajapttZapočeo temu

zvakanje....
« poslato: 12. Okt, 2013. 20:38 »
Pre tri meseca na redovnom servisu,majstor mi rece da je otisao zadnji desni amortizer...i ja sam cuo da malo zvace i resih da je vreme za zamenu,tim pre sto sam isao na odmor,a volim sve da bude OK sa autom...Elem...amortizeri su zamenjeni i sve je bilo ok,do pre par dana kada opet cujem zvakanje gume,pri manjim brzinama i neravnijem putu...pitam se sta moze biti i koliko je bezbedno voziti tako?....pozdrav...felka 1.3 lx

Van mreže milosgranice

Odg: zvakanje....
« Odgovor #1 poslato: 12. Okt, 2013. 20:42 »
selen blok
  • Vozi: fabia 1.9sdi

Van mreže Turbo

« Odgovor #2 poslato: 12. Okt, 2013. 21:00 »
Mogu da ti preporučim servis ako si iz Beograda, u Zemunu se nalazi, majstori za trapove, rade dijagnostiku fantomskih zvukova iz trapa bez greške.

Van mreže dulefontana

« Odgovor #3 poslato: 12. Okt, 2013. 21:38 »
Meni je zvakanje odjednom nestalo, ali je zvakala solja amortizera

Sent from my HTC Desire X

Van mreže pajapttZapočeo temu

« Odgovor #4 poslato: 13. Okt, 2013. 00:02 »
Turbo...iz Zemuna sam ,posalji mi molim te na pp.....a sele blokovi,zamena koja je otprilike cifra???

Van mreže dulefontana

« Odgovor #5 poslato: 13. Okt, 2013. 01:17 »
Sami blokovi su jeftini, oko 500, ali zamena je SES

Van mreže Nemanja

« Odgovor #6 poslato: 13. Okt, 2013. 13:20 »
i meni se desava to ali neznam kako da resim to?

Van mreže milosgranice

« Odgovor #7 poslato: 13. Okt, 2013. 14:46 »
guma vremenom izgubi svojstva, stvrdne se i onda pocinje "zvakanje" i na kraju puca, to nije nista opasno i problem moze da utvrdi svaki majstor koji ima dizalicu ili ko radi reglazu trapa, Nemanja utvrdis sta je kod tebe problemi zamenis, sto je Dule rekao to je jeftino al ksexxx je zameniti

Van mreže Nemanja

« Odgovor #8 poslato: 13. Okt, 2013. 18:09 »
pa ja mislim da je ona rebrasta guma kod kinetickog ,jer sam primetio kao da cese od drugi deo gume

Van mreže milosgranice

« Odgovor #9 poslato: 13. Okt, 2013. 18:26 »
ta guma kod zgloba ne moze da zvace, ona je tanka pocepace se ako kaci negde, imas gume u viljuskama, na balans  stangli,amortizerima to moze da zvace

Van mreže Nemanja

« Odgovor #10 poslato: 13. Okt, 2013. 18:41 »
aha,pa delovalo mi kao da cece od drugi deo gume,da li teg na polu osovini treba da se okrece i lii treba da bude fiksiran

Van mreže dulefontana

« Odgovor #11 poslato: 13. Okt, 2013. 21:01 »
Uzmi i cimaj auto dok je u mestu, trebalo bi da zvace. Moze da bude solja ili silen blok

Van mreže Nemanja

« Odgovor #12 poslato: 13. Okt, 2013. 21:37 »
solja nije na amortizeru ako mislis jer sam juce menjao te gume,a desavalo mi se pre kad usporavam kao da negde se cuje to zvakanje od gume,