Autor Tema: Swing Mp3 na Octavia A5 preFacelifting  (Pročitano 1694 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bojanlazovicZapočeo temu

Swing Mp3 na Octavia A5 preFacelifting
« poslato: 18. Sep, 2018. 23:32 »
Pozdrav svima, uzeo sam ovaj player u prilogu , ali ne moze da se uklopi na moju skodu, donji deo playera prelazi na ona dva displeja za digitalnu klimu , da li mozda neko zna da postoji neki nacin da se uklopi, inace player radi regularno kada sam ga povezao.
  • Vozi: Octavia A5 Elegance 2.0 TDI 140 Hp

Odg: Swing Mp3 na Octavia A5 preFacelifting
« Odgovor #1 poslato: 19. Sep, 2018. 00:23 »
Sad vidim po kodu da je za Superb 2010.. Ide na oglase

Van mreže Miro MNE

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 24
« Odgovor #2 poslato: 21. Sep, 2018. 08:15 »
I ja do skoro nisam vjerovao da tu ima razlike, ali drugar je poručivao kineza navigaciju I lik koji mu je ugradjivao mu je rekao da pazi da poručuje za facelift model octavije jer blenda nije ista, par mm razlike je na facelift I predface model. A zakleo bih se da razlike nema nikakve. On je imao bolero ako se ne varam.
  • Vozi: Fabia 2.0 MPI

Van mreže slobodanalex

« Odgovor #3 poslato: 21. Sep, 2018. 10:47 »
I ja do skoro nisam vjerovao da tu ima razlike, ali drugar je poručivao kineza navigaciju I lik koji mu je ugradjivao mu je rekao da pazi da poručuje za facelift model octavije jer blenda nije ista, par mm razlike je na facelift I predface model. A zakleo bih se da razlike nema nikakve. On je imao bolero ako se ne varam.

Ja sam na pre FL ubacio Bolero sa FL, sve je bilo isto, čak ni blendu nisam morao da menjam. Razlika je jedino između Octavie i Superba od 2010 god.
  • Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue

« Odgovor #4 poslato: 22. Sep, 2018. 02:16 »
Na oglasu je pisalo da je za Oktaviju I Superb, po obliku sam mislio da je to to…Da li je na facelifting deo za klimu  isti kao na klasicnu A5 , ako su onako grupisaniji oni tockici I veci razmak izmedju multimedije I njih, pretpostavljam da bi odgovarala na facelifting..Ovde je problem 3-4 mm, mozda bi I moglo nesto da se uradi sa secenjem donjeg dela :) :)

Van mreže slobodanalex

« Odgovor #5 poslato: 22. Sep, 2018. 08:15 »
Na oglasu je pisalo da je za Oktaviju I Superb, po obliku sam mislio da je to to…Da li je na facelifting deo za klimu  isti kao na klasicnu A5 , ako su onako grupisaniji oni tockici I veci razmak izmedju multimedije I njih, pretpostavljam da bi odgovarala na facelifting..Ovde je problem 3-4 mm, mozda bi I moglo nesto da se uradi sa secenjem donjeg dela :) :)

Nisu isti za Octaviu i Superb, jesi kontaktirao prodavca da mu vratis radio?

Van mreže fobia24

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 42
« Odgovor #6 poslato: 22. Sep, 2018. 09:43 »
Tako je, ako je napisao da je za superb i oktaviju, vrati mu radio i uzmi novac u punom iznosu. To je najmanje ako nisi imao troškove slanja.

« Odgovor #7 poslato: 22. Sep, 2018. 11:00 »
U dopisovanju sa njim on je izrazio sumnju da moze na prefacelifting, on se ne bavi automobilima i prodajom delova, i ja sam sam trazio da mi posalje iako nisam bio 100 % siguran. Tako da nije njegova greska.. Stavio sam je na oglase, samo sto sam napisao da ide za Superb i mozda za facelifting :)

Sent from my FIG-LX1  

Van mreže slobodanalex

« Odgovor #8 poslato: 22. Sep, 2018. 12:16 »
mozda za facelifting

Ne, ide samo u Superb 2. Octavia FL i preFL imaju uredjaje istog oblika, Swing, Stream, Bolero... i navigacije koje su drukcijeg oblika,a koji idu i u Superb 2 i u Octavije, Amundsen i Columbus...

Van mreže -nebojsa-

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 63
« Odgovor #9 poslato: 22. Sep, 2018. 14:35 »
Njegova je greska narocito ako se time bavi trebalo bi da zna, taj uredjaj nije isao niti je mogao da ide u bilo koju A5 Octaviju. Al' hajde da se proda, pa ako prodje...
Kao sto je Slobodan napisao, kod navigacije je drugacije, ista navigacija moze u Octaviju II i Superb II. Swing nemre  :)
  • Vozi: Škoda Octavia 3 Combi 1,2 TSI 6B 2013. Toyota Corolla Sol 1,5 2024.