Autor Tema: Štitnici od sunca po meri - Sunpro, Altina (Beograd)  (Pročitano 2732 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Filip BGZapočeo temu

Poštovani članovi,

kupio sam štitinike od sunca koje po meri pravi Zoran, tj. firma Sunpro: http://www.sunpro.rs/
Nalaze se u Beogradu, Zemun, Altina, Pavla Vujisića 54a, a telefon je 064/ 196-75-92

Pošto je prvi put radio naš tip auta dobio sam cenu sa popustom. Dakle, pitajte da li je već radio vaš model. Ako jeste, onda može da vam napravi štitnike i pošalje poštom. Tada plaćate punu cenu. Ako nije, onda ostavite auto u radionici ujutro, a štitnici budu gotovi popodne.
Štitnici za sada čvrsto stoje, lepo prate okvire prozora i deluju kvalitetno. Ne prave nikakve zvukove u vožnji.
Dakle, mogu da preporučim Zorana i njegove proizvode.

Pozdrav,
Filip

PS: Kada konačno otvorim Garažu postaviću i neku sliku.
  • Vozi: Superb mk3 1.5 TSI

Van mreže Karlheinz

Odg: Štitnici od sunca po meri - Sunpro, Altina (Beograd)
« Odgovor #1 poslato: 20. Sep, 2018. 10:31 »
Kako se montiraju tj. fiksiraju?
Koji ti auto voziš i koliko si platio i za koja stakla si kupio?
  • Vozi: OctaviA5 1.9TDI Elegance+ 2008

Na mreži Peja

« Odgovor #2 poslato: 20. Sep, 2018. 10:45 »
Zabice na metalni ram prozora, pa pritisnute kederom.
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

« Odgovor #3 poslato: 20. Sep, 2018. 11:04 »
Montiraju se uz pomoć žabica. Zato je možda bolje da i kada su već radili vaš model, ako ste iz Beograda, odete u radionicu da bi oni uradili montažu. Nije komplikovano, ali bolje je da prvi put vidite kako to radi neko iskusniji. Same žabice su plastificirane (gumirane) i ne oštećuju karoseriju, a zavlače se između kedera i lima. Cela priča je u stvari kopija Britanskog proizvođača https://www.carshades.co.uk/ i na njihovom sajtu postoje video uputstva za montažu. Ne mislim ništa loše ovim - kopija, jer se radi o kvalitetnom proizvodu koji je više nego duplo jeftiniji, a sigurno nije toliko lošiji. Zoran (vlasnik) je inače iz informatičarske delatnosti (asistent je na jednoj višoj školi) i sam je pisao program za mašinu koja pravi žice koje su okvir štitnika. Na mene je ostavio utisak korektnog čoveka.
Od skoro smo gospođa i ja ponosni vlasnici Superba 3T (B6) facelift i otvoriću uskoro Garažu. Mene su koštali pola od 55e. Imao sam popust 50% jer je to bio prvi takav Superb koji je radio. To je cena za dva zadnja bočna stakla i zadnju šoferšajbnu.
Na moj zahtev, pošto  sam inženjer po zanimanju pa izgleda moram da se mešam u sve, smo napravili modifikaciju u učvršćivanju zadnjeg štitnika. Umesto metalne šipke po sredini, stavljena je fiksna žabica koja se za staklo drži dvostrano lepljivom 3M trakom (kao kod originalnog Car Shades). Po potrebi mogu da detaljišem o ovome...

Na mreži Peja

« Odgovor #4 poslato: 20. Sep, 2018. 11:35 »
Elegantno je resenje sa zabicama, sto se tice montiranja, ali je potencijalno opasno po farbu.

Da li su zabice  gumirane? (na mestu kontakta metalnim limom vrata)
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

« Odgovor #5 poslato: 20. Sep, 2018. 12:16 »
Našao sam jednu sliku štitnika za zadnje bočno staklo. Žabice neću skidati tokom zime, a štitnik hoću već za 3 dana kad prođu vrućine. I vratiću ga u maju kada ponovo otopli.

Da li admin može da poveća max veličinu slike koju je moguće upload-ovati?
150 KB je premalo.