Autor Tema: Sta mislite o ovakvom autu Octavia vrs  (Pročitano 1624 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže marko nisZapočeo temu

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 9
  • Skoda Fabia VRS
Sta mislite o ovakvom autu Octavia vrs
« poslato: 03. Okt, 2018. 19:35 »
Pozdrav svima gledam ovaj auto pa me zanima sta mislite o ovom motoru i kakav je za odrzavanje potrosnju

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12677203/skoda-octavia-vrs-20tfsi
  • Vozi: Skoda fabia vrs mk1

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

Odg: Sta mislite o ovakvom autu Octavia vrs
« Odgovor #1 poslato: 03. Okt, 2018. 19:50 »
Za pocetak ne prolazis tehnicki zbog farova  :B=) . Ja sam prvo hteo tfsi ali kad su mi ispricali da nisu pbas motori prebacio sam se na dizel . A iskreno ima i boljih benzinaca po netu , plava npr limuzina . Ima siva ista samo tdi , a mozemo i za moj da dogovaramo znam da ti se svidja  :B=)
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže Miro MNE

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 24
« Odgovor #2 poslato: 04. Okt, 2018. 08:45 »
FSI/TFSI do 2008 godine tj do pojave 1,8TSi ako je mijenjano ulje na 10-15kkm (kao što piše ovaj lik u oglasu) onda nebi smjeli da imaju problema. Mada mnogo zavisi I od koda motora, neki su pogođeni problemima sa potrošnjom ulja (koja se htio ne htio uvijek završi generalkom). Posle 2008 je lutrija i bolje je uzet TDI CR motor što kaže kolega jer je definitivno manji rizik.

Konkretan primjerak na daljinu izgleda OK, samo ako je prava km, po pohabanosti volana, ručice menjača I vozačevog sjedišta, ovaj auto je vise vožen po gradu (i to s jednom rukom na volanu  :B=) )
  • Vozi: Fabia 2.0 MPI

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #3 poslato: 04. Okt, 2018. 09:07 »
Marko dogovorise ti sa bucom vidiš da je sredio oktu u fullu i nema vise sta na njoj da radi a nikako da je proda  :B=)
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #4 poslato: 04. Okt, 2018. 13:43 »
Lipi samo sam te cekao hahahaha . Odlazem iz dana u dan da je stavim na oglase , a imam na umu ili O3rs ili a5 audi . Sve nesto pricam ma zima ce sta ce mi sad novi auto  :B=)
  • Vozi: Octavia vRS mk1