Autor Tema: Problem sa prozorom i podizacem?  (Pročitano 7831 puta)

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže bokilava

Odg: Problem sa prozorom i podizacem?
« Odgovor #15 poslato: 23. Okt, 2013. 13:56 »
Problem resen. Posto servis radi od 9 do 17 kao i ja....ostavio sam auto tati a on je oterao u blok 61.
Menjana mu je sajla, zupcanik...4000rsd?!

Da li je puno ili ne nemam pojma...ali nisam mogao da se bolje organizujem tako da sam zadovoljan jer je zavrseno. :)
ako mislis da te je odrao - verovatno jeste, ali im je to regularna cena. Tj nije te odrao nista posebno vise nego sto inace dere :) Rekoh ti vec da sam i ja terao kod njega i da mi je rekao 4000 pa je smanjio na dve kad je video da su sajle ok a da je pukla samo ta plasticna vodjica o kojoj pricate. I to je naplaceno 2000

Van mreže milosgranice

« Odgovor #16 poslato: 23. Okt, 2013. 14:06 »
nije ga odrao svi bi mu naplatili toliko, sad mu jos vi stajete na muku, bitno da to radi duze vreme, tebe su odrali za jedan nosac 2000 : ;)
  • Vozi: fabia 1.9sdi

Van mreže djordjebg

« Odgovor #17 poslato: 23. Okt, 2013. 14:23 »
4500 je u ovlascenom ta intervencija

Van mreže sasaj

« Odgovor #18 poslato: 23. Okt, 2013. 14:36 »
nije ga odrao svi bi mu naplatili toliko, sad mu jos vi stajete na muku

u pravu si ..nisu njega nego tatu.... :P
  • Vozi: SKODA OCTAVIA 2001g. KARAVAN 1.8 T (110KW,150KS)

Van mreže djordje cacak

« Odgovor #19 poslato: 24. Okt, 2013. 20:32 »
buraz gde ima tih plastika, kupio bih ja

Ima da se uzme pravi firma  kod nas u Srbiji,ja sam uzeo samo te plastike vodilice i nije bilo nesto skupo.Mislim da mi je neko iz nekih starijih tema na proslom sajtu skoda-klub-srbija dao informaciju o firmi.Nemam bas nikakav podatak,ako se setim saljem ti broj.
  • Vozi: Fabia 1.4 MPI 8v 200 god

Van mreže milosgranice

« Odgovor #20 poslato: 24. Okt, 2013. 20:45 »
ajde molim te, bilo bi super

Van mreže nemanja_vr6

« Odgovor #21 poslato: 05. Nov, 2013. 10:16 »
Ljudi zasto, popravlajti nesto sto je crklo  menjati sajle zupcanike i ostalo... Ako je dotrajao jedan zupcanik i pukao neki nosac... zanci i daje i ono ostalo skoro pri kraju... sve je to napravljeno da traje odredjeni vremenski perod i to je to. Vi sad zamenite jedan nosac  i platite rad majstoru kupite nosac, zupcanik i ostalo... a za par meseci opet puklo nesto sto niste menjali .. pa se opet sve placa ponovo...
Ceo nov podizac kupio sam za 3000 din i zamenio ....
Pa bolje sve novo staviti i ne razmisljati nago da neko tu krpi nesto..
A potom je i jeftinijeeee

Van mreže milosgranice

« Odgovor #22 poslato: 05. Nov, 2013. 11:41 »
Gde si kupio podizac za 3000? Daj adresu.

Van mreže tosa55

« Odgovor #23 poslato: 05. Nov, 2013. 19:36 »
meni ne radi desni podizac na oktaviji, kad stisnem dugme cuje se u vratima samo kako cakce nesto. nisam isao kod majstora nisam ni otvarao, na znam sta bi moglo biti...

Van mreže nemanja_vr6

« Odgovor #24 poslato: 05. Nov, 2013. 22:00 »
kao i kod svih... naj verovatnije pukla zabice koja nosi prozor, zamotala se sajla oko zupcanika... jednom recju kupi drugi podizac prozaora :)

Van mreže dulefontana

« Odgovor #25 poslato: 06. Nov, 2013. 00:28 »
I kod mene je desni problem, pojeli se kanali na glavnom zupcaniku. Iskreno podrzavam i popravku i nabavku novog.

Sent from my HTC Desire X

Van mreže Beli82

« Odgovor #26 poslato: 18. Jan, 2015. 20:19 »
Zaboravih da napišem da sam pre nekog vremena slučajno nabasao na oglas za popravku i prodaju delova za podizače stakla. Piše da rade i popravku i prodaju sajli, točkića i ostalog, kako ne bi kupovali nove sklopove radi jednog istrošenog dela: http://www.kupujemprodajem.com/Plastike-i-popravka-podizaca-prozora-4685909-oglas.htm?filter_id=50253
Cene koje su postavljene deluju ok, i svakom slučaju povoljnije nego kupovina novog sklopa.
  • Vozi: Fabia MK1 Combi 1.2 HTP-TNG 2006.

Van mreže djordje cacak

« Odgovor #27 poslato: 18. Jan, 2015. 20:50 »
Mislim da je ovo jeftinija varijanta iako je u Nemackoj----   http://www.ebay.de/itm/SKODA-FABIA-FENSTERHEBER-REPARATURSATZ-VORNE-LINKS-/261120343984?pt=DE_Autoteile&hash=item3ccbfc3fb0

-- http://www.ebay.de/itm/SKODA-FABIA-6Y-1997-2007-FENSTERHEBER-METALL-GLEITSTUCKE-VORNE-RECHTS-NEU-/131137143688?pt=DE_Autoteile&hash=item1e88620388

Mislim da svako ima nekog prijatelja,druga,ortaka ili rodjaka koji mu ovo moze uzeti u Nemackoj i poslati ili poneti,a ovi nasi to isto ili losije kupuju i ugradjuju se 2,3 puta na cenu
  • Vozi: Fabia 1.4 MPI 8v 200 god

Van mreže milosgranice

« Odgovor #28 poslato: 18. Jan, 2015. 21:07 »
Zaboravih da napišem da sam pre nekog vremena slučajno nabasao na oglas za popravku i prodaju delova za podizače stakla. Piše da rade i popravku i prodaju sajli, točkića i ostalog, kako ne bi kupovali nove sklopove radi jednog istrošenog dela: http://www.kupujemprodajem.com/Plastike-i-popravka-podizaca-prozora-4685909-oglas.htm?filter_id=50253
Cene koje su postavljene deluju ok, i svakom slučaju povoljnije nego kupovina novog sklopa.
Isto kosta opravka kod njih, meni su naplatili sajlu, tockic, klizac 1500 din. kod svih drugih bilo minimum 3000

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Van mreže Beli82

« Odgovor #29 poslato: 18. Jan, 2015. 21:12 »
Eto, lepo je čuti iz prve ruke iskustva. Nadam se da neću imati potrebe da ih posećujem, ali ako ne daj Bože zatreba, sada znam gde ću.  :)
  • Vozi: Fabia MK1 Combi 1.2 HTP-TNG 2006.