Autor Tema: Škoda KAMIQ informacije, utisci, komentari  (Pročitano 117275 puta)

1 Član i 33 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže fobia24

• Laurin&Klement
  • Ugled: 39
Odg: Škoda KAMIQ informacije, utisci, komentari
« Odgovor #210 poslato: 02. Sep, 2025. 20:19 »
Isto za line assist. Steta sto nisu predvideli da se ukljucuje samo na vecim brzinama. Jer u gradu svuda u Evropi imamo takve puteve da ko iole cuva kola vozi cik cak da izbegne velike neravnine i krpacine po ulicama koje strce ili su ulegle u asfalt. Zato je ta funkcija uglavnom smetnja pri svakodnevnoj voznji.

Van mreže joker316

• Ambition
  • Ugled: 5
« Odgovor #211 poslato: 13. Apr, 2026. 08:33 »
Posle 4 godine+koji mesec vise predje sa Kamiqom 100000.Na 102000 km uradjen mali servis,prvi put van ovlascenog servisa.Istekla garancija,a cena servisa mnogo manja,sa 100 evra zamenio sve.Vreme ce pokazati dal sam  pogresio,presudno je bilo da su fabricke plocice dogurale do 28000 km,u ovlascenom nakon zamene presle isto 28000 km,a skuplje plocice/50 evra/ kupljene u radnji od 56000 km jos gaze.Vozac isti,stil voznje i slicne rute kretanja-pametnom dosta.Zadovoljan vozilom kao i prvog dana-povozan,stedljiv,predvidljiv u voznji,povoljan za odrzavanje i lepo drzi cenu,i jos mnogo toga +.Napominjem da su na njemu metlice brisaca jos fabricke,iako ih ovih dana menjam-dogurale do kraja.Prilikom preuzimanja vozila,odmah sam kupio zimske gume i alu felne,oba seta jos koristim iako ove godine doslo vreme za zamenu guma.S obzirom da sam pregurao preko 100.000km,bez ikakvih kvarova osim cudnog zvuka prilikom kretanja koje nisam regulisao u garanciji jbg,prezadovoljan nastavljam da ga koristim iako se vec godinu dana lomim dal da ga prodam i da kupim opet nov,normalno Kamiq.Pozzz
  • Vozi: skoda kamiq

Van mreže Lufti

• RallyeSport
  • Ugled: 4
« Odgovor #212 poslato: 13. Apr, 2026. 09:25 »
Da li ste radili veliki servis?
  • Vozi: Škoda Scala 1.0 TSI

Van mreže joker316

• Ambition
« Odgovor #213 poslato: 13. Apr, 2026. 09:44 »
 Sve sto je predvidjeno odrzavanjem radili su u servisu.I da,paknovi i prednji diskovi su jos iz prve ugradnje,iako ce i oni brzo doci na red za zamenu.

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

• Administrator
  • Ugled: 103
« Odgovor #214 poslato: 13. Apr, 2026. 15:05 »
Odlične recenzije i iskustva sa svojim Kamiq si napisao @joker316 i ovoj temi počev od kupovine pa do prvih 100.000, u ovoj temi, u nekoliko opširnih poruka. Bravo i hvala.
Koga zanima treba da prelista temu od početka i pronađe ih.
  • Vozi: Yeti

Van mreže joker316

• Ambition
« Odgovor #215 poslato: 13. Apr, 2026. 17:35 »
Hvala na zapazanju,to mi je i bila namera-da iz prve ruke,tokom cetiri godine transparento prenosim utiske i olaksam sve koje zanima Kamiq.Nadam se da sam iole realno prenosio utiske,a stojim na raspolaganju da prenesem i druga zapazanja ako nekog ucesnika foruma Kamiq zanima.P.S.Pre kupovine vozila,i ja sam trazio iole relevantne informacije u vezi Kamiq-a,ali sam ih slabo nalazio te sam pisanijom hteo da nekom mozda olaksam informacijama o vozilu.Pozzz

Van mreže fobia24

• Laurin&Klement
  • Ugled: 39
« Odgovor #216 poslato: 13. Apr, 2026. 19:14 »
Lepo napisano. Svaka cast, ali i tebi kao i Hakleru traju plocice toliko malo da verujem da je do samih plocica tj konstrukcije kocionog sistema. To je verovatno sve u gradskim uslovima? Ja ne ocekujem na oktaviji pre 100.000km da menjam plocice 70% u gradu.

Van mreže joker316

• Ambition
« Odgovor #217 poslato: 13. Apr, 2026. 19:26 »
Za ove 4+ godine,odnos grad-otvoreno 60-40.I ja sam se iznenadio sa trajanjem plocica,pogotovo fabrickim kad su otisle na 28000 km.Iako,evo diskovi i paknovi pregazise 100000 km sto je zavidan rezultat.

Van mreže joker316

• Ambition
« Odgovor #218 poslato: 13. Apr, 2026. 19:55 »
I da dodam,za navedeno vreme skodom sam isao do Slovenije 3-4 puta,Grcka 4-5 a u zadnjih godinu dana maltene svakodnevno Smederevo do vikendice.Iako zvanicno taksiram sa Kamiq-om,po predjenoj kilometrazi se vidi da nisam klasican taksista,slabo je koriscen u te svrhe.A osim skode cesto vozim motor i zenin punto tako da godisnje predjem oko 60000 km,gde nemenjam na 28000 km plocice,iako su stariji od skode.

Na mreži Boki5

• Test Drive
  • *
  • Ugled: 2
« Odgovor #219 poslato: 13. Apr, 2026. 20:47 »
Hvala na zapazanju,to mi je i bila namera-da iz prve ruke,tokom cetiri godine transparento prenosim utiske i olaksam sve koje zanima Kamiq.Nadam se da sam iole realno prenosio utiske,a stojim na raspolaganju da prenesem i druga zapazanja ako nekog ucesnika foruma Kamiq zanima.P.S.Pre kupovine vozila,i ja sam trazio iole relevantne informacije u vezi Kamiq-a,ali sam ih slabo nalazio te sam pisanijom hteo da nekom mozda olaksam informacijama o vozilu.Pozzz
Hvala... Meni si pomogao u odluci.
  • Vozi: Škoda kamiq 1.0 tsi