0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
225 na 6.5J sigurno nije.
Kako su se pokazale tigar uhp gume, za leto?
U istoj dimenziji se vec par dana razmisljam da li njih ili dunlop sport maxx . Dunlop na testovima ima za nijansu bolje ocene ali pirelli mi je oduvek bila lepsa guma za voznju . Sutra narucujem pojma nemam sta cu , cena im je ista
Ma koji Matador, ne znam kakav je sada, ali onaj "fabrička ugradnja" od pre 10 godina je bio krš.
Dunlop SportMaxx RT extra guma, ja sam prezadovoljan kako drzi pri ostroj voznji, vec drugu sezonu ih vozim. Neces pogresiti sa njom. Koju dimenziju uzimas?
Na golfu mk4 sam imao matador elit 3 sa kojima je auto kupljen, nakon 2 sezone sam ponovo stavio isti set 4 kom, jos uvek ih vozi tast kome sam prodao kola. Ja imam bas pozitivna iskustva. Sastav gume jako dobar, lepo drzi po suvom i kisi, jedino sto je po meni malo meksa pa se brze trosi. Skoro sam pricao sa covekom koji je na allroada 3.0 tdi stavio matador hectorra 3 u nekoj 18 velicini, bas ih hvali. Naravno da je bolja pireli ili dunlop, ali matador sa cenom u Slovackoj ili Madjarskoj je dobra kupovina. Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka