0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Da, ovo. Uradili su dosta bolje za kodiak i imaju na svakom koraku, za oktaviju ništa, osim ovoga koga sam iskopao. Jedino mi se ne sviđa što je isečeno oko dugmića, ali verovatno ne može da se napravi krug.
Pozdrav,MIB2 High (Columbus) - proizvodjac je Harman i dolazi sa ekranom od 8","Hard diskom",Video u voznji,Apple Carplay,Android Auto i ima podrsku za Active Info Display.Kataloski brojevi su 3V0 kao i Amundsen iz te generacije,i kod ovog modela se mape cuvaju u internoj memoriji - nije potrebna kartica.
Ispada da ja imam ovaj. Na njega sam ugradio Kenwood GVN MIB1 navigaciju namenski za Bolero. Tada je proizvođač Kenwood rekao da je ovaj uređaj kompatibilan. Još se nije pojavio GVN MIB2. Uređaj jeste kompatibilan sa slikom koja je lošija jer je dizajniran za manji ekran, ali zvuk nije reprodukovao. Nakon reklamacije Kenwood je ustanovio da se zvuk ne reprodukuje jer je u vozilu Canton. Može li se ovaj sistem prevariti nekako da radi i na Canton?U opisu uređaja koji si dao stoji mogućnost reprodukcije videa u vožnji. Moj ne čita video formate ni u mirovanju.
MIB2 od 2015 do 2018:MIB2 Standard (Amundsen) - proizvodjac je Technisat ili Delphi i dolazi sa ekranom od 6.5".Kataloski brojevi uredjaja pocinju sa 3V0.Mape se ucitavaju sa SD kartica ciji kataloski brojevi pocinju sa 5L0.Ovi uredjaji podrzavaju Android Auto i Apple Carplay.