0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.
"Throttle Pedal Response", илити на српском нешто као "Реакција педале гаса".1. Control Unit 44 - Steering Assistance2. Security Access: 192493. Adaptation4. Driving profile switchover5. Standardno stoji "Incremental controlled over time", Izabrati i postaviti na "Direct controlled over threshold value".Последица је бржи одзив папучице гаса, па овисно о субјективном осећају изгледа да је ауто агилнији (а вероватно заиста и јесте).Испробано на О3 2019 1.6 дизел и Кодиаку 2019 2.0 дизел.
Kad smo kod OBD11, poslao sam mail jel moguce koriscenje uredjaja na novoj oktaviji i novim skoda vozilima. Nema odgovora vec nedelju dana. Jako losa sluzba podrske, mislim da su mi jednom odgovorili posle dve nedelje.
Hvala @zzeelljjkkoo Može dodatno da se podesi i parametar u motoru. Na raznim forumima kažu da nekada prijavljuje abs greske ali kod mene nije prijavio ništa. I ovo je dosta jednostavno.Controller 01- EngineLong codingByte 0, Bit 0 - ovo je skoda (trebalo bi da je odabrano)Byte 0, Bit 1 - ovo je audiAko prijavi neke greske uvek možee da vratite na staro podešavanje