Škoda skup Smederevo 12.10. u 12:00
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Kad ne moze da prokliza na kisi znacinda ima manjak snage
sve zavisi i od vozaca i situacije i individue. Koliko vozite ili zelite da vozite po snegu, koliko ste vesti i sl. Mislim da je pravo zadovoljstvo probati 4x4 po snegu. Od kako sam probao golf 6 4x4 DSG, ne bih nikad vise vozio kola sa prednjim pogonom. po kisi jednstavno ne moze da prokliza. vrh! meni po ravnom pri kretanju iz mesta po kisi superb obavezno prokliza sem ako nisam bas bas pazljiv sa kvacilom i lagano
Conti prije je gy
Moj je superb 2 i fabricka je 225 45 17, imam 9 talvih tockova pa nisam hteo iz principa. Pre sam uzimao dunlop ali sada hocu samo najjeftinije a sto cesce da menjam. I naravno zbog finansija nakon 4 godine tvrda i poptuno nebezbedna je u pireli i dunlop i sava i tigrica i lasica. Mozes da inas koliku god saru na miselinu i da ga mazis i pazis svaki dan ali smesa se godinama stvrdnjava i to nije vise zimska guma kakva treba da bude. A letnju cepaj dok se korda ne pojavi
cisto da se ne zaboravi: proklet bio veliki auto sa prednjim pogonom pri polasku iz mesta na ravnom po kisi mada proklizavao je i u drugoj pri ubrzavanju sa manjih brzina po gradu