0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
. Auto upalim normalno,vozim normalno ali kada ugasim auto,a vani visoka temperatura,toplo, auto na verglanje upali ali se odmah ugasi.Nakon 10-15 minuta auto ponovo upali i ide bez bilo kakvih problema.
Pozdrav za sve clanove foruma.Molim vas za pomoc ako je neko imao slican problem sa kojim se mucim 3 godine.Naime,problem je sa paljenjem auta kada je toplo vrijeme. Auto upalim normalno,vozim normalno ali kada ugasim auto,a vani visoka temperatura,toplo, auto na verglanje upali ali se odmah ugasi.Nakon 10-15 minuta auto ponovo upali i ide bez bilo kakvih problema.Dojagnostika radena u ovlastenom servisu,nista,zamijenili mi klemu na akumatoru.Pregledali senzore,zamijenio senzor temperature.Vise ne znam sta da radim.Da li je neko imao slican problem.LP
Pozdarav prijatelju Ti imaš problem sa "hot startom" i on se rešava kod ovih momaka sto rade čip izmene se parametri motora i to je to i kosta oko 30e Ja imam taj problem sa fabijom 1,9 tdi menjao senzor temperature nije sve sam probao nije samo je ovo odes kod elektorničara i reši ti sve