Pozdrav svim clanovima foruma, evo mene opet. Dakle, kao sto naslov kaze imam problem sa centralnom bravom na feliciji. Prvo, ne znam da li je ta centralna fabricka, i da li uopste postoji fabricka, ali znam da je neki kvazi elektricar pre nekog niza godina ugradjivao alarm i vrv nesto pokvario. Alarm nije radio, tj sirena je bila otkacena a daljinsko zakljucavanje je radilo bez problema. Vremenom je to pocelo malo da brljavi, hoce-nece, pa radi malo, pa malo ne radi i sve tako. Zamenjen motoric, verovao sam da je slab medjutim opet nema nikakvog pomaka. Proslog leta mi se desavalo da u voznji vrata pocnu sama da se otkljucavaju i zakljucavaju. Takodje se i alarm sam ukljucivao (bez zvuka naravno). E sad, zanima me da li je moguce da je pokvaren automat centralne brave ili taj alarm pravi probleme, posto pretpostavljam da je alarm povezan sa centralnom ako je fabricka. Da li neko moze da me uputi kako to da sredim jer me jako nervira, ili da mi da savet na sta da obratim paznju. Nemojte mi zameriti na mozda glupom pitanju, ali ne razumem se previse u elektroniku, a volim da sam odrzavam svoj auto koliko god mogu. Hvala unapred i izvinjavam se na kilometarskom postu.